ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΗΛΕΙΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Ο ληστής το έβαλε στα πόδια

Άγνωστος άνδρας προσπάθησε να ληστέψει περίπτερο στον Πύργο. Ο άνδρας με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του απείλησε την υπάλληλο του περιπτέρου με μαχαίρι και της ζήτησε να του δώσει χρήματα. Τα πράγματα ωστόσο δεν έγιναν όπως τα υπολόγιζε γιατί η υπάλληλος άρπαξε το μαχαίρι και το τράβηξε για να τον αφοπλίσει. Ο ληστής τράπηκε σε φυγή και οι Αστυνομικοί της Ασφαλείας Πύργου διενεργούν αναζητήσεις για να τον εντοπίσουν.

Επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος άγνωστου δράστη για απόπειρα ληστείας

Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ληστείας σε βάρος αγνώστων δραστών, οι οποίοι χθες το απόγευμα, στον Πύργο μετέβησαν σε περίπτερο ημεδαπής, όπου ο ένας δράστης  έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, αποπειράθηκε με την απειλή μαχαιριού να αφαιρέσει χρήματα και τράπηκε σε φυγή επιβιβαζόμενος σε μοτοσικλέτα, που τον ανέμενε συνεργός του.

Από το περιστατικό τραυματίστηκε ελαφρά στα χέρια η ιδιοκτήτρια του περιπτέρου, η οποία μετέβη στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου, για να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.