Τετάρτη, 25 Μαΐου, 2022
19.4 C
Pýrgos

Ο Μανώλης Κεφαλογιάννης στην Αμαλιάδα

spot_img

Μέρη… «γνώριμα» και πρόσωπα αγαπημένα συνάντησε ο Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και εκ νέου υποψήφιος κ. Μανώλης Κεφαλογιάννης. Ο κ. Κεφαλογιάννης ξεκίνησε την επίσκεψή του στην Αμαλιάδα από την Ομάδα Παραγωγών, όπου όχι μόνο τους θυμήθηκε όλους με τα μικρά τους ονόματα, αλλά ακόμα και το που είχε καθίσει την προηγούμενη φορά που την επισκέφτηκε, μέχρι και το που είχε παρκάρει το αυτοκίνητό του!

Στην συνάντηση συμμετείχαν εκπρόσωποι των αγροτών αλλά και στελέχη της Νέας Δημοκρατίας Αμαλιάδας, με πρώτο φυσικά τον πρόεδρο της Ομάδας κ. Χρήστο Βαλιανάτο να παραδίδει ψήφισμα στον κ. Κεφαλογιάννη με όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αγρότες του νομού.

Στα προβλήματα των αγροτών επικεντρώθηκε και η τοποθέτηση του Προέδρου της Πανελλήνιας Ένωσης Νέων Αγροτών κ. Θοδωρή Βασιλόπουλου αλλά και άλλων εκπροσώπων του πρωτογενή τομέα, ενώ ακολούθησε μια ουσιώδη και ουσιαστική συζήτηση με τον κ. Μανώλη Κεφαλογιάννη να επικεντρώνει στον πλούτο και στην ποιότητα των προϊόντων που μπορεί να παράξει η Ηλεία, στις υποδομές που θα χρειαστούν (δρόμος – αεροδρόμιο – λιμάνια) προκειμένου να μπορέσει να γίνει ανταγωνιστική, στην ενδυνάμωση των συνεταιριστικών οργανώσεων και στην πιστοποίηση των προϊόντων κ.α.

Ο κ. Κεφαλογιάννης δήλωσε «παρών» και αρωγός σε όποια βοήθεια χρειαστούν οι παραγωγοί της Ηλείας, ενώ στη συνέχεια μετέβη στον πεζόδρομο της πόλης, όπου συναντήθηκε με τους νέους, καταγράφοντας τους προβληματισμούς, τις ανάγκες, τις αγωνίες τους.

Τελευταίος σταθμός στην περιοδεία του Ευρωβουλευτή στην Αμαλιάδα ήταν το Λαζαράκειο Δημοτικό Μέγαρο, όπου συναντήθηκε με τον δήμαρχο κ. Χρήστο Χριστοδουλόπουλο και με το σύνολο σχεδόν της Δημοτικής Αρχής.

Ο κ. Κεφαλογιάννης έδειξε τεράστιο ενδιαφέρον για την αξιοποίηση της τεχνητής λίμνης του φράγματος του Πηνειού, ενώ στάθηκε ιδιαίτερα στους πόλους ανάπτυξης της Ηλείας, στην Αρχαία Ήλιδα και την Αρχαία Ολυμπία, στα λιμάνια της Κυλλήνης και του Κατακόλου, στον σιδηρόδρομο, στον αυτοκινητόδρομο Πύργου – Πάτρας κ.α. τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Είναι η σειρά της Ηλείας γιατί όντως έχει μείνει πίσω».

Ακολουθήστε το Ilia.News στο  και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ηλεία...τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ilia.News
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα