Ο Μαραθώνιος Ολυμπίας έκοψε την πίτα του (φώτο)

spot_img

Προτεινόμενα

Το σωματείο «Μαραθώνιος Ολυμπίας» , σε μια όμορφη τελετή έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του.
Πλήθος κόσμου παραβρέθηκε στην αίθουσα του Θεματικού Πάρκου Ελληνικής Μυθολογίας στον Πύργο , το απόγευμα της Τετάρτης 28/2/2018.
Εκτός από τα μέλη του ΔΣ ,παραβρέθηκαν εκπρόσωποι φορέων, συλλόγων και αθλητικών σωματείων , χορηγοί αλλά και εθελοντικές οργανώσεις και απλά πρόσωπα φίλοι του σωματείου.

Παραβρεθήκαν ο αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Ηλείας κ. Γ. Γεωργιόπουλος, ο Δήμαρχος Ήλιδας κ. Χ. Χριστοδουλόπουλος , ο Αντιδήμαρχος Τεχν. Υπηρεσιών Δήμου Αρχ. Ολυμπίας κ. Νικ. Μαρούντας, ο πρόεδρος του τοπικού διαμερίσματος της Αρχ. Ολυμπίας Χάρης Σπηλιόπουλος, ο δημοτικός σύμβουλος Αρχ. Ολυμπίας Δημ. Δημητρόπουλος, η πρόεδρος Τοπικής Κοιν. Αμαλιάδας κ. Δήμητρα Βαρελά, ο πρόεδρος Τοπικής Κοιν. Αρχαίας Ήλιδας κ. Ν. Καγιαννάς, , ο πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Αμαλιάδας κ. Ν. Σαψάλης, η άμισθη σύμβουλος δήμαρχου Πύργου Ευγ. Χριστοπούλου με αρμοδιότητες σε ζητήματα που αφορούν αθλητικές, πολιτιστικές, εθελοντικές και περιβαλλοντικές δράσεις, εκπρόσωποι Πολιτιστικών Συλλόγων & Συλλόγων γονέων ( Πύρρων Δ. Ήλιδας, Αρχαίας Ήλιδας, Φίλοι Συλλόγου Αγάπη Δ. Ήλιδας, Σύλλογος Γονέων Κοιν. Χαβαρίου.)

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του και ο κ. Βασιλάκος Χαρ. , εγγονός του 1ου Μαραθωνοδρόμου στην ιστορία του αθλήματος Χαρίλαου Βασιλάκου , στον οποίο είναι αφιερωμένος και ο αγώνας.

Ο πρόεδρος , Δημήτρης Κωσταριάς έκοψε την πίτα και ευχήθηκε σε όλους όσους παραβρέθηκαν, να έχουν μια χρονιά γεμάτη υγεία και καλοτυχία.
Στο σύντομο χαιρετισμό του , εκτός από τις ευχές , υπενθύμισε το σκοπό της διοργάνωσης να ενώσει τις δυο μεγάλες αξίες του πολιτισμού (Ολυμπισμός και Μαραθώνιος) και να δημιουργήσει μια συνέργεια αθλητικού πολιτισμού, θεματικού τουρισμού και τοπικής αναπτυξιακής δράσης. Και σε αυτό όλοι μαζί μπορούμε.
Επίσης , αναφέρθηκε στις μέχρι τώρα ενέργειες για την επιτυχία του 4ου Μαραθώνιου την 1η Απριλίου αλλά και στη θετική απόφαση του ΚΑΣ να τερματίσει φέτος ο Μαραθώνιος πλησίον του αρχαίου σταδίου.
Τέλος , ευχαρίστησε όλους όσους τους τίμησαν με την παρουσία τους & όλους όσους βοήθησαν στη συγκεκριμένη εκδήλωση.

Η τυχερή του φλουριού ήταν η μικρή Βασιλική Σαψάλη. Το δώρο της είναι το αθλητικό μπλουζάκι του 4ου Μαραθωνίου.

Η πίτα ήταν προσφορά του «Αρτοποιείου Έξαρχος» , φίλος του σωματείου και θερμός υποστηρικτής.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα