Ο Μοναχικός δρόμος του Καθηγητή …. !

Αίσθηση έκανε η τοποθέτηση του Δημοτικού συμβούλου και πρώην αντιδημάρχου Χρήστου Φωτόπουλου στο χθεσινό Δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Ήλιδας .

Ο κύριος Φωτόπουλος επισήμανε ότι το πρόβλημα των σκουπιδιών στο Νομό Ηλείας δεν έχει βρει Οριστική Λύση και ότι ή ενδιάμεση λύση είναι απλά μια προσωρινή λύση, κάλεσε δε το Δήμαρχο Ήλιδας να τοποθετηθεί αν είναι στη πρόθεσή του να φέρει παράταση ή νέα προγραμματική σύμβαση της αν δεν έχει υπογραφεί η μόνιμη και οριστική λύση του εργοστασίου διαχείρισης στερεών αποβλήτων, ενώ επισήμανε ότι ο Δήμος Ήλιδας έκανε τα μέγιστα για να λυθεί το πρόβλημα , ενώ ανταποδοτικά δεν έχει αμειφθεί με ένα μεγάλο αναπτυξιακό έργο στο πρόγραμμα Δημοσίων επενδύσεων όπως π.χ. ο Περιφερειακός δρόμος .

Φαίνεται πλέον ότι ο Καθηγητής ακολουθεί το δικό του δρόμο στο Δημοτικό συμβούλιο αφήνοντας να εννοηθεί ότι πλέον η Δημοτική αρχή υστερεί  στο τομέα διεκδίκησης μεγάλων έργων .

Τέλος ζήτησε ειδική συνεδρίαση για το θέμα του διυλιστηρίου και μάλιστα να έχουν κληθεί ο μελετητής και οι κατασκευαστές του έργου, καθώς ζήτησε από το πρόεδρο κ. Νικολακόπουλο να φέρει στο Δημοτικό συμβούλιο το θέμα που έχουν ζητήσει εγγράφως επανειλημμένα οικιστές της περιοχής του Παλουκίου και αφορά το πολεοδομικό σχεδιασμό οικισμού στο Παλούκι.

  1 comment for “Ο Μοναχικός δρόμος του Καθηγητή …. !

  1. Δ. ΠΕΠΠΑΣ
    2 Φεβρουαρίου 2018 at 10:33 ΠΜ

    Καθόλου μοναχικός Κε συντάκτα! Ίσα – ίσα τέτοιους δημοτικούς συμβούλους έχει ανάγκη η Πόλη τόσο ως προς το ήθος όσο και ως προς την άσκηση των καθηκόντων του αιρετού προς τους πολίτες που του έκαναν την τιμή να τον εκλέξουν – και δεν τους λες και λίγους – αλλά και όλων των άλλων που είναι υποχρεωμένος να υπηρετεί κατά τη διάρκεια της θητείας του. Η Αμαλιάδα έχει ανάγκη από οργανωμένους ανθρώπους που θα παράξουν έργο, αθόρυβα και μεθοδικά προς το κοινό όφελος κι όχι από αιρετούς “γλάστρες” που τρέχουν να φωτογραφηθούν πρώτοι σε όλα τα πανηγύρια ενώ περιμένουν πως και πως τη μέρα που θα εισπράξουν το αντιμίσθιο. Δεν νομίζω να υπάρχει κάποια διαφωνία επ’ αυτού….Κρίμα που δυστυχώς αποτελεί εξαίρεση…..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.