• ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • Ο νέος πρόεδρος της Καλαμάτας, αποκλειστικά στο ilia.news: «Θα βάλουμε πολλά χρήματα, αλλά δύσκολο το Πρωτάθλημα. Να λέμε αλήθειες»

Ο νέος πρόεδρος της Καλαμάτας, αποκλειστικά στο ilia.news: «Θα βάλουμε πολλά χρήματα, αλλά δύσκολο το Πρωτάθλημα. Να λέμε αλήθειες»

Νέα σελίδα γυρίζει η Καλαμάτα, με νέα διοίκηση, η οποία αναλαμβάνει να τρέξει την ομάδα και η οποία στις 20 Γενάρη θα ζητήσει και επίσημα το «χρίσμα» από τη Γενική Συνέλευση του ΠΣ «Η Καλαμάτα». Ο Γιάννης Σταματογιαννόπουλος, 33 ετών, επιχειρηματίας, αναλαμβάνει το πολύ δύσκολο έργο να ηγηθεί της ομάδας. Το ilia.news, όπως πάντα στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης, με θέματα και εκτός Ηλείας, που έχουν όμως άμεση σχέση με τις ηλειακές ομάδες, έχει σήμερα αποκλειστικά μαζί μας, τον νέο πρόεδρο της ιστορικής Μαύρης Θύελλας, της ομάδας η οποία αποτελεί μια από τις τέσσερις «δυνάμεις» του φετινού Πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής, μια ομάδα η οποία διεκδικεί και αυτή με μεγάλες πιθανότητες την άνοδό της στη Φούτμπολ Λιγκ.

Τον βρήκαμε λίγο μετά τις 10μ.μ. μετά την ολοκλήρωση του Δ.Σ. της Καλαμάτας  και ενώ βρισκόταν καθ’ οδόν προς το σπίτι του στην Κυπαρισσία, προχωρήσαμε σε αυτή την τηλεφωνική κουβέντα.

Εκτός από τις καθιερωμένες ερωτήσεις, το ilia.news θα σας αποκαλύψει και κάτι από το ποδοσφαιρικό παρελθόν του Γιάννη Σταματογιαννόπουλου, καθώς μιλάμε για έναν άνθρωπο ο οποίος δεν είναι ούτε χθεσινός, ούτε άσχετος με το χώρο. Και πώς θα γινόταν αυτό, από τη στιγμή που μια μεγάλη ομάδα, με επιφανείς παράγοντες στο πλευρό της, του εμπιστεύεται να ηγηθεί σε μια εποχή πραγματικά πολύ δύσκολη και με πολλά ανοιχτά «μέτωπα», στη σκιά της αποχώρησης του ιστορικού ηγέτη της Καλαμάτας, του Σταύρου Παπαδόπουλου.

Ο Γιάννης Σταματογιαννόπουλος, έχει υπάρξει ποδοσφαιριστής, και μάλιστα συμπαίκτης του δικού μας, Ηλείου Νίκου Μαρσέλη, στον Πανιώνιο Καλλιθέας. Έχει αγωνιστεί σε αρκετές ομάδες στο παρελθόν, ενώ έχει υπάρξει και μέλος της Εθνικής Νέων.

Ο ίδιος όταν του μιλάμε για το ποδοσφαιρικό του παρελθόν, χαμογελαστός και αφοπλιστικά μας λέει: «Έχω παίξει ποδόσφαιρο, αλλά εδώ θα μιλήσουμε για διοικητικά θέματα. Δεν θα είμαι κάποια μεταγραφή της Καλαμάτας. Για την Καλαμάτα, την οποία υποστηρίζω από μικρό παιδί στο γήπεδο θα μιλήσουμε, της οποίας ανέλαβα το βαρύ φορτίο να ηγηθώ αυτής».

Και σαφώς έτσι είναι τα πράγματα. Τα νέα του καθήκοντα διαφέρουν. Το φορτίο είναι βαρύ, καθώς ηγείται του λαοφιλούς συλλόγου της Καλαμάτας. Οπότε πάμε κατευθείαν στο… ζουμί της υπόθεσης, στη συζήτησή μας για τη Μαύρη Θύελλα.

Από την παράδοση-παραλαβή, με την παλιά διοίκηση, ο Γιάννης Σταματογιαννόπουλος, τέταρτος από αριστερά.

Ο Γιάννης Σταματογιαννόπουλος, αναλαμβάνει διοικητικό πόστο και η ατζέντα είναι γεμάτη αυτή τη στιγμή. Αναλαμβάνει ένα πολύ δύσκολο έργο, το οποίο καλείται να φέρει εις πέρας, τρέχοντας ένα τριετές πλάνο, παράλληλα με τις άλλες επιχειρηματικές του δραστηριότητες. Ο Γιάννης Σταματογιαννόπουλος, είναι ιδιοκτήτης καταστημάτων μαζικής εστίασης, έχει επίσης διαδικτυακή εταιρεία ασφάλειας πληροφοριών, είναι ο αποκλειστικός συνεργάτης στην Ελλάδα, λιβανέζικης τηλεφωνικής εταιρείας. Στον εκδοτικό χώρο, είναι ιδιοκτήτης του μεσσηνιακού αθλητικού σάιτ, taklin.gr, παραγωγός εκπομπών του ραδιοφωνικού σταθμού Παλμός FM, ο οποίος μεταδίδει αγώνες εσχάτως και από την Ηλεία.

-κ. Σταματογιαννόπουλε, αναλαμβάνετε πρόεδρος σε μια νέα εποχή, μετά τον ιστορικό ηγέτη της ομάδας Σταύρο Παπαδόπουλο. Η παρακαταθήκη που αφήνει είναι σημαντική.

«Σίγουρα, είναι μια δύσκολη χρονική στιγμή για την ομάδα. Όπως καταλαβαίνετε είναι δύσκολο. Ο κ. Παπαδόπουλος παραιτήθηκε λίγο ξαφνικά, το έκανε γνωστό τελευταία στιγμή στην ομάδα. Εμείς πρέπει να βάλουμε τα δυνατά μας. Είχαμε στο μυαλό μας με τον κ. Χριστόπουλο την εμπλοκή. Είχαμε στο μυαλό μας ότι η ομάδα μπορεί να γίνει βιώσιμη και αυτοσυντήρητη. Μας ήρθε λίγο ξαφνικό. Προσπαθήσαμε, βάλαμε τα δυνατά μας, κάναμε κάποιες γρήγορες κινήσεις, αλλά όχι βιαστικές. Κάναμε πρόταση στην παλιά διοίκηση. Τη δέχτηκαν. Περιμένουμε και τη Γενική Συνέλευση, η οποία θα μας δώσει ψήφο εμπιστοσύνης».

Ο Αγαθοκλής Χριστόπουλος, μεγάλος πρωταγωνιστής των διοικητικών εξελίξεων στην Καλαμάτα

 

-Αναφέρατε τον κ. Αγαθοκλή Χριστόπουλο. Θα θέλατε να σχολιάσετε λίγο περισσότερο κάποια πράγματα γι’ αυτόν; Όπως μαθαίνουμε έπαιξε πρωταγωνιστικό ρόλο στις τελευταίες εξελίξεις.

«Ο κ. Αγαθοκλής Χριστόπουλος, είναι ένας φαρμακοβιομήχανος, με μεγάλη οικονομική επιφάνεια. Έχει δείξει την αγάπη του για τον αθλητισμό γενικότερα. Είναι πρόεδρος του Πανθουριακού, ο οποίος πάντα πρωταγωνιστεί και γενικά έχει δείξει έμπρακτα την αγάπη του για το ποδόσφαιρο. Έχει ασχοληθεί με Ακαδημίες, στο Χαλάνδρι, στην Αγία Παρασκευή. Ήταν ήδη χορηγός στην Καλαμάτα, με μεγάλες χορηγίες, αλλά και σε άλλες ομάδες της ΕΠΣ Μεσσηνίας, αλλά και στην ίδια την ΕΠΣ Μεσσηνίας. Είναι λοιπόν ο μεγάλος οικονομικός παράγοντας της περιοχής και κατάγεται από το χωριό Θουρία Καλαμάτας. Είναι προσωπικός μου φίλος».

 

-Από τα ρεπορτάζ πληροφορούμαστε ότι αποχωρούν παίκτες. Τι μέλλει γενέσθαι με το ρόστερ της Καλαμάτας;

«Ως καινούργια διοίκηση, βρήκαμε την ομάδα με έξι παίκτες λιγότερους. Από τους 23 έλλειπαν οι έξι, προχθές το βράδυ που αναλάβαμε. Τα πέντε δελτία ήταν εδώ, αλλά οι παίκτες δεν είχαν έρθει. Μας είπαν ότι είναι απόφασή τους να φύγουν και ότι δεν φταίει ούτε η παλιά ούτε η νέα διοίκηση. Τα δελτία τους δεν τα έχουν πάρει ακόμα, πλην του Ορέστη Νικολόπουλου. Ευελπιστούμε μέχρι το παιχνίδι με τον Πανηλειακό, να καλυφθούν τα κενά τους, με ακόμα και καλύτερους ποδοσφαιριστές. Είμαστε διαρκώς σε επαφές και μέχρι Δευτέρα, Τρίτη, θα είμαστε θέση να καλύψουμε τα κενά».

-Η νέα διοίκηση απαρτίζεται από νέα πρόσωπα. Ποιοι είναι οι στόχοι της Καλαμάτας;

«Είμαστε μια διοίκηση στην οποία δεν μετέχει κανένα από τα παλιά πρόσωπα. Είναι όλοι τους άνθρωποι που δεν είχαν ασχοληθεί ποτέ στο παρελθόν. Νέοι άνθρωποι με όρεξη για δουλειά, άφθαρτοι. Αυτό που θέλω να επισημάνω και να ακουστεί, είναι ότι βρήκαμε ένα συγκεκριμένο status στην ομάδα. Φυσικά δεν είμαι μάγος, όπως και κανένας από εμάς. Θα κάνω τα αδύνατα δυνατά, να οργανώσουμε την ομάδα όσο πιο καλά γίνεται. Να την κάνουμε όσο πιο επαγγελματική γίνεται και φέτος να καταλήξει όσο πιο ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα. Αν αυτό λέγεται Πρωτάθλημα, ας έρθει. Είναι όμως αντικειμενικά πάρα πολύ δύσκολο. Να το γράψετε αυτό γιατί θέλω να λέμε αλήθειες. Είναι απλό. Το status που βρήκαμε στην ομάδα ήταν αυτό. Θα κάνουμε όμως τα αδύνατα δυνατά. Η ιστορία και η φανέλα της Μαύρης Θύελλας, την υποχρεώνει βέβαια να κάνει πρωταθλητισμό, σε όποια κατηγορία κι αν βρίσκεται. Το ίδιο θα κάνουμε φυσικά και εμείς».

-Είπατε τις λέξεις «οικονομικά βιώσιμη» η Καλαμάτα. Εξηγήστε το αυτό, διότι ο κόσμος ακούει επιχειρηματίες να μπαίνουν και εύλογα περιμένει να βάλουν χρήματα.

«Έχουμε ένα πλάνο τριετίας τέτοιο, το οποίο έχουμε αναπτύξει μερικώς απέναντι στο  παλιό συμβούλιο και το οποίο θα ακολουθήσουμε πιστά, αρχής γενομένης από τον Μάιο, χωρίς να αποκλίνουμε καθόλου από αυτό. Αυτό έχει σκοπό το πώς η ομάδα θα είναι βιώσιμη και αυτοσυντήρητη, για να επιστρέψει στις επαγγελματικές κατηγορίες. Με βάση τα ευρωπαϊκά πρότυπα συλλόγων που βρίσκονται στην ίδια κατάσταση ή λίγο καλύτερη από την Καλαμάτα, έχουμε δει ότι υπάρχει ένα συγκεκριμένο σύστημα μέσα από κάποια μέλη, από χορηγίες, όπου αυτές οι ομάδες, η διοίκηση είναι διαχειριστές της κατάστασης. Αυτό βέβαια, για να μην παρεξηγηθώ, δεν σημαίνει ότι μπήκαμε για να μην βάλουμε χρήματα. Όπως προανέφερα, έχουμε τριετές πλάνο και σε αυτή την τριετία, θα βάλουμε χρήματα. Όχι λίγα. Πολλά δικά μας χρήματα, αυτά που θα χρειαστούν, έτσι ώστε να πρωταγωνιστεί η ομάδα και να μπορέσει να υλοποιηθεί το πλάνο μας και αυτή η μετάβαση από το ένα μοντέλο στο άλλο. Θέλω επίσης να σας πω ότι έχουμε τύχει της αποδοχής πολλών ανθρώπων, επιχειρηματιών, επαγγελματιών της περιοχής, οι οποίοι αγκαλιάζουν την πρωτοβουλία μας και θέλουν να σταθούν στο πλευρό μας. Υιοθετούν το πλάνο μας και φαίνεται ότι σύντομα θα υπάρξουν κι άλλοι οι οποίοι θα έρθουν».

 

Σημαντικές ειδήσεις στην Ηλεία

Άκρως επιτυχημένη η Δράση και η Ημερίδα για το καθαρισμό του Παλουκίου (βίντεο)

«Άκρως επιτυχημένη η δράση περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης με τον υποθαλάσσιο καθαρισμό του Παλουκίου, παρουσία του Μανώλη Γραφάκου – Σε ειδική ημερίδα …

Βελόπουλος και Λοβέρδος φλερτάρουν τον Νίκο Καλάκο ;

Βαθιά πληγωμένο και διχασμένο παραμένει το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας στην Ηλεία, μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου για τα ομοφυλόφιλα …

Λουκέτο… στα γραφεία της Τοπικής Οργάνωσης Νέας Δημοκρατίας – Αποχωρεί και ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Ηλείας

Καταρρέει η Νέα Δημοκρατία στον δήμο Ήλιδας αφού, εδώ και μερικές ημέρας, στα γραφεία της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης(ΔΗΜ.Τ.Ο.) του κόμματος …

Δύο σεισμοί 5,7 Ρίχτερ ανοιχτά των Φιλιατρών τρομοκράτησαν την Ηλεία!

Δύο σεισμοί 5,7 Ρίχτερ ανοιχτά των Φιλιατρών τρομοκράτησαν λίγα λεπτά μετά τις 9 το πρωί ολόκληρη την Ηλεία και όχι …

Συνελήφθη άνδρας στην Ηλεία για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών

Κατασχέθηκαν περίπου (188) γραμμάρια κάνναβης φούντες και 17 φυτά της ναρκωτικής ουσίας Συνελήφθη, προχθές το πρωί, στον Πύργο, από τους …

Ντροπή: Εορτασμός χωρίς Υφυπουργό, βουλευτές και Περιφέρεια – Με υπερηφάνεια όμως τα νιάτα της Αμαλιάδας τίμησαν την εθνική επέτειο!(βίντεο)

Λαμπρός ο εορτασμός στην Αμαλιάδα χωρίς Φιλαρμονική και φέτος, χωρίς να δώσουν το παρών κανένας βουλευτής Ηλείας αλλά και κανένας …

  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • Ο νέος πρόεδρος της Καλαμάτας, αποκλειστικά στο ilia.news: «Θα βάλουμε πολλά χρήματα, αλλά δύσκολο το Πρωτάθλημα. Να λέμε αλήθειες»

Ο νέος πρόεδρος της Καλαμάτας, αποκλειστικά στο ilia.news: «Θα βάλουμε πολλά χρήματα, αλλά δύσκολο το Πρωτάθλημα. Να λέμε αλήθειες»

Νέα σελίδα γυρίζει η Καλαμάτα, με νέα διοίκηση, η οποία αναλαμβάνει να τρέξει την ομάδα και η οποία στις 20 Γενάρη θα ζητήσει και επίσημα το «χρίσμα» από τη Γενική Συνέλευση του ΠΣ «Η Καλαμάτα». Ο Γιάννης Σταματογιαννόπουλος, 33 ετών, επιχειρηματίας, αναλαμβάνει το πολύ δύσκολο έργο να ηγηθεί της ομάδας. Το ilia.news, όπως πάντα στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης, με θέματα και εκτός Ηλείας, που έχουν όμως άμεση σχέση με τις ηλειακές ομάδες, έχει σήμερα αποκλειστικά μαζί μας, τον νέο πρόεδρο της ιστορικής Μαύρης Θύελλας, της ομάδας η οποία αποτελεί μια από τις τέσσερις «δυνάμεις» του φετινού Πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής, μια ομάδα η οποία διεκδικεί και αυτή με μεγάλες πιθανότητες την άνοδό της στη Φούτμπολ Λιγκ.

Τον βρήκαμε λίγο μετά τις 10μ.μ. μετά την ολοκλήρωση του Δ.Σ. της Καλαμάτας  και ενώ βρισκόταν καθ’ οδόν προς το σπίτι του στην Κυπαρισσία, προχωρήσαμε σε αυτή την τηλεφωνική κουβέντα.

Εκτός από τις καθιερωμένες ερωτήσεις, το ilia.news θα σας αποκαλύψει και κάτι από το ποδοσφαιρικό παρελθόν του Γιάννη Σταματογιαννόπουλου, καθώς μιλάμε για έναν άνθρωπο ο οποίος δεν είναι ούτε χθεσινός, ούτε άσχετος με το χώρο. Και πώς θα γινόταν αυτό, από τη στιγμή που μια μεγάλη ομάδα, με επιφανείς παράγοντες στο πλευρό της, του εμπιστεύεται να ηγηθεί σε μια εποχή πραγματικά πολύ δύσκολη και με πολλά ανοιχτά «μέτωπα», στη σκιά της αποχώρησης του ιστορικού ηγέτη της Καλαμάτας, του Σταύρου Παπαδόπουλου.

Ο Γιάννης Σταματογιαννόπουλος, έχει υπάρξει ποδοσφαιριστής, και μάλιστα συμπαίκτης του δικού μας, Ηλείου Νίκου Μαρσέλη, στον Πανιώνιο Καλλιθέας. Έχει αγωνιστεί σε αρκετές ομάδες στο παρελθόν, ενώ έχει υπάρξει και μέλος της Εθνικής Νέων.

Ο ίδιος όταν του μιλάμε για το ποδοσφαιρικό του παρελθόν, χαμογελαστός και αφοπλιστικά μας λέει: «Έχω παίξει ποδόσφαιρο, αλλά εδώ θα μιλήσουμε για διοικητικά θέματα. Δεν θα είμαι κάποια μεταγραφή της Καλαμάτας. Για την Καλαμάτα, την οποία υποστηρίζω από μικρό παιδί στο γήπεδο θα μιλήσουμε, της οποίας ανέλαβα το βαρύ φορτίο να ηγηθώ αυτής».

Και σαφώς έτσι είναι τα πράγματα. Τα νέα του καθήκοντα διαφέρουν. Το φορτίο είναι βαρύ, καθώς ηγείται του λαοφιλούς συλλόγου της Καλαμάτας. Οπότε πάμε κατευθείαν στο… ζουμί της υπόθεσης, στη συζήτησή μας για τη Μαύρη Θύελλα.

Από την παράδοση-παραλαβή, με την παλιά διοίκηση, ο Γιάννης Σταματογιαννόπουλος, τέταρτος από αριστερά.

Ο Γιάννης Σταματογιαννόπουλος, αναλαμβάνει διοικητικό πόστο και η ατζέντα είναι γεμάτη αυτή τη στιγμή. Αναλαμβάνει ένα πολύ δύσκολο έργο, το οποίο καλείται να φέρει εις πέρας, τρέχοντας ένα τριετές πλάνο, παράλληλα με τις άλλες επιχειρηματικές του δραστηριότητες. Ο Γιάννης Σταματογιαννόπουλος, είναι ιδιοκτήτης καταστημάτων μαζικής εστίασης, έχει επίσης διαδικτυακή εταιρεία ασφάλειας πληροφοριών, είναι ο αποκλειστικός συνεργάτης στην Ελλάδα, λιβανέζικης τηλεφωνικής εταιρείας. Στον εκδοτικό χώρο, είναι ιδιοκτήτης του μεσσηνιακού αθλητικού σάιτ, taklin.gr, παραγωγός εκπομπών του ραδιοφωνικού σταθμού Παλμός FM, ο οποίος μεταδίδει αγώνες εσχάτως και από την Ηλεία.

-κ. Σταματογιαννόπουλε, αναλαμβάνετε πρόεδρος σε μια νέα εποχή, μετά τον ιστορικό ηγέτη της ομάδας Σταύρο Παπαδόπουλο. Η παρακαταθήκη που αφήνει είναι σημαντική.

«Σίγουρα, είναι μια δύσκολη χρονική στιγμή για την ομάδα. Όπως καταλαβαίνετε είναι δύσκολο. Ο κ. Παπαδόπουλος παραιτήθηκε λίγο ξαφνικά, το έκανε γνωστό τελευταία στιγμή στην ομάδα. Εμείς πρέπει να βάλουμε τα δυνατά μας. Είχαμε στο μυαλό μας με τον κ. Χριστόπουλο την εμπλοκή. Είχαμε στο μυαλό μας ότι η ομάδα μπορεί να γίνει βιώσιμη και αυτοσυντήρητη. Μας ήρθε λίγο ξαφνικό. Προσπαθήσαμε, βάλαμε τα δυνατά μας, κάναμε κάποιες γρήγορες κινήσεις, αλλά όχι βιαστικές. Κάναμε πρόταση στην παλιά διοίκηση. Τη δέχτηκαν. Περιμένουμε και τη Γενική Συνέλευση, η οποία θα μας δώσει ψήφο εμπιστοσύνης».

Ο Αγαθοκλής Χριστόπουλος, μεγάλος πρωταγωνιστής των διοικητικών εξελίξεων στην Καλαμάτα

 

-Αναφέρατε τον κ. Αγαθοκλή Χριστόπουλο. Θα θέλατε να σχολιάσετε λίγο περισσότερο κάποια πράγματα γι’ αυτόν; Όπως μαθαίνουμε έπαιξε πρωταγωνιστικό ρόλο στις τελευταίες εξελίξεις.

«Ο κ. Αγαθοκλής Χριστόπουλος, είναι ένας φαρμακοβιομήχανος, με μεγάλη οικονομική επιφάνεια. Έχει δείξει την αγάπη του για τον αθλητισμό γενικότερα. Είναι πρόεδρος του Πανθουριακού, ο οποίος πάντα πρωταγωνιστεί και γενικά έχει δείξει έμπρακτα την αγάπη του για το ποδόσφαιρο. Έχει ασχοληθεί με Ακαδημίες, στο Χαλάνδρι, στην Αγία Παρασκευή. Ήταν ήδη χορηγός στην Καλαμάτα, με μεγάλες χορηγίες, αλλά και σε άλλες ομάδες της ΕΠΣ Μεσσηνίας, αλλά και στην ίδια την ΕΠΣ Μεσσηνίας. Είναι λοιπόν ο μεγάλος οικονομικός παράγοντας της περιοχής και κατάγεται από το χωριό Θουρία Καλαμάτας. Είναι προσωπικός μου φίλος».

 

-Από τα ρεπορτάζ πληροφορούμαστε ότι αποχωρούν παίκτες. Τι μέλλει γενέσθαι με το ρόστερ της Καλαμάτας;

«Ως καινούργια διοίκηση, βρήκαμε την ομάδα με έξι παίκτες λιγότερους. Από τους 23 έλλειπαν οι έξι, προχθές το βράδυ που αναλάβαμε. Τα πέντε δελτία ήταν εδώ, αλλά οι παίκτες δεν είχαν έρθει. Μας είπαν ότι είναι απόφασή τους να φύγουν και ότι δεν φταίει ούτε η παλιά ούτε η νέα διοίκηση. Τα δελτία τους δεν τα έχουν πάρει ακόμα, πλην του Ορέστη Νικολόπουλου. Ευελπιστούμε μέχρι το παιχνίδι με τον Πανηλειακό, να καλυφθούν τα κενά τους, με ακόμα και καλύτερους ποδοσφαιριστές. Είμαστε διαρκώς σε επαφές και μέχρι Δευτέρα, Τρίτη, θα είμαστε θέση να καλύψουμε τα κενά».

-Η νέα διοίκηση απαρτίζεται από νέα πρόσωπα. Ποιοι είναι οι στόχοι της Καλαμάτας;

«Είμαστε μια διοίκηση στην οποία δεν μετέχει κανένα από τα παλιά πρόσωπα. Είναι όλοι τους άνθρωποι που δεν είχαν ασχοληθεί ποτέ στο παρελθόν. Νέοι άνθρωποι με όρεξη για δουλειά, άφθαρτοι. Αυτό που θέλω να επισημάνω και να ακουστεί, είναι ότι βρήκαμε ένα συγκεκριμένο status στην ομάδα. Φυσικά δεν είμαι μάγος, όπως και κανένας από εμάς. Θα κάνω τα αδύνατα δυνατά, να οργανώσουμε την ομάδα όσο πιο καλά γίνεται. Να την κάνουμε όσο πιο επαγγελματική γίνεται και φέτος να καταλήξει όσο πιο ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα. Αν αυτό λέγεται Πρωτάθλημα, ας έρθει. Είναι όμως αντικειμενικά πάρα πολύ δύσκολο. Να το γράψετε αυτό γιατί θέλω να λέμε αλήθειες. Είναι απλό. Το status που βρήκαμε στην ομάδα ήταν αυτό. Θα κάνουμε όμως τα αδύνατα δυνατά. Η ιστορία και η φανέλα της Μαύρης Θύελλας, την υποχρεώνει βέβαια να κάνει πρωταθλητισμό, σε όποια κατηγορία κι αν βρίσκεται. Το ίδιο θα κάνουμε φυσικά και εμείς».

-Είπατε τις λέξεις «οικονομικά βιώσιμη» η Καλαμάτα. Εξηγήστε το αυτό, διότι ο κόσμος ακούει επιχειρηματίες να μπαίνουν και εύλογα περιμένει να βάλουν χρήματα.

«Έχουμε ένα πλάνο τριετίας τέτοιο, το οποίο έχουμε αναπτύξει μερικώς απέναντι στο  παλιό συμβούλιο και το οποίο θα ακολουθήσουμε πιστά, αρχής γενομένης από τον Μάιο, χωρίς να αποκλίνουμε καθόλου από αυτό. Αυτό έχει σκοπό το πώς η ομάδα θα είναι βιώσιμη και αυτοσυντήρητη, για να επιστρέψει στις επαγγελματικές κατηγορίες. Με βάση τα ευρωπαϊκά πρότυπα συλλόγων που βρίσκονται στην ίδια κατάσταση ή λίγο καλύτερη από την Καλαμάτα, έχουμε δει ότι υπάρχει ένα συγκεκριμένο σύστημα μέσα από κάποια μέλη, από χορηγίες, όπου αυτές οι ομάδες, η διοίκηση είναι διαχειριστές της κατάστασης. Αυτό βέβαια, για να μην παρεξηγηθώ, δεν σημαίνει ότι μπήκαμε για να μην βάλουμε χρήματα. Όπως προανέφερα, έχουμε τριετές πλάνο και σε αυτή την τριετία, θα βάλουμε χρήματα. Όχι λίγα. Πολλά δικά μας χρήματα, αυτά που θα χρειαστούν, έτσι ώστε να πρωταγωνιστεί η ομάδα και να μπορέσει να υλοποιηθεί το πλάνο μας και αυτή η μετάβαση από το ένα μοντέλο στο άλλο. Θέλω επίσης να σας πω ότι έχουμε τύχει της αποδοχής πολλών ανθρώπων, επιχειρηματιών, επαγγελματιών της περιοχής, οι οποίοι αγκαλιάζουν την πρωτοβουλία μας και θέλουν να σταθούν στο πλευρό μας. Υιοθετούν το πλάνο μας και φαίνεται ότι σύντομα θα υπάρξουν κι άλλοι οι οποίοι θα έρθουν».

 

Σημαντικές ειδήσεις στην Ηλεία

Άκρως επιτυχημένη η Δράση και η Ημερίδα για το καθαρισμό του Παλουκίου (βίντεο)

«Άκρως επιτυχημένη η δράση περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης με τον υποθαλάσσιο καθαρισμό του Παλουκίου, παρουσία του Μανώλη Γραφάκου – Σε ειδική ημερίδα …

Δύο σεισμοί 5,7 Ρίχτερ ανοιχτά των Φιλιατρών τρομοκράτησαν την Ηλεία!

Δύο σεισμοί 5,7 Ρίχτερ ανοιχτά των Φιλιατρών τρομοκράτησαν λίγα λεπτά μετά τις 9 το πρωί ολόκληρη την Ηλεία και όχι …

Δημοφιλείς ειδήσεις στην Ηλεία σήμερα
Ροή ειδήσεων