ΗΛΕΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019 ΠΗΝΕΙΟΥ

Ο Πάνος Θεοδωρακόπουλος άκουσε τους ετεροδημότες

  • 9
    Shares

Μία διαφορετική εκδήλωση στην Αθήνα

Ο Πάνος Θεοδωρακόπουλος άκουσε τους ετεροδημότες

Ουσιαστική συζήτηση μέσα από την οποία τέθηκαν νέοι στόχοι για τη Νέα Εποχή στο Δήμο Πηνειού

Εντυπωσιακή ήταν η στήριξη των ετεροδημοτών της Αθήνας στον αυριανό Δήμαρχο Πηνειού Πάνο Θεοδωρακόπουλο, ο οποίος το μεσημέρι της Κυριακής μίλησε στο ξενοδοχείο Stanley (πλατεία Καραϊσκάκη), σε ένα πολυπληθές ακροατήριο που υποδέχθηκε με θερμά χειροκροτήματα τις προτάσεις για μία Νέα Εποχή στο Δήμο Πηνειού!

«Ο Δήμος οφείλει να είναι εξωστρεφής!

Να συμπεριλάβει στους κόλπους του όλους εσάς!

Όλους εσάς που βρίσκεστε σήμερα μαζί μας!

Εσάς που οι συνθήκες το έφεραν να ζείτε μακριά, αλλά νοιάζεστε για τον Δήμο. Και ο Δήμος οφείλει να νοιάζεται για σας!

Μαζί με εσάς γίνεται πράξη το σύνθημά μας!

Ο Δήμος στους Δημότες!», τόνισε ο Πάνος Θεοδωρακόπουλος και ακολούθως ανέπτυξε τα βασικά σημεία του προγράμματός του για να γίνει ο Δήμος Πηνειού μία περιοχή λειτουργική, ελκυστική, φιλική για τους δημότες και τους επισκέπτες της.

Η εκδήλωση δεν ήταν απλά μία ομιλία όπως αυτές που συνηθίζουν να κάνουν προεκλογικά οι υποψήφιοι Δήμαρχοι. Οι εκπρόσωποι φορέων συλλόγων και φορέων, οι επιχειρηματίες και οι απλοί δημότες που παραβρέθηκαν στην αίθουσα του ξενοδοχείου Stanley  είχαν την ευκαιρία να αναπτύξουν και αυτοί τις θέσεις τους και τις προτάσεις τους για τον Δήμο Πηνειού, καθώς τους δόθηκε ο λόγος. Έτσι, έγινε μια ουσιαστική συζήτηση, μέσα από την οποία τέθηκαν νέοι στόχοι για την αυριανή δημοτική αρχή του Πάνου Θεοδωρακόπουλου, που έχει μάθει να ακούει τους πολίτες και εντάσσει στο πρόγραμμά της τις προτάσεις τους.


  • 9
    Shares