ΗΛΕΙΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019 ΠΗΝΕΙΟΥ

Ο Πάνος Θεοδωρακόπουλος ανακοίνωσε τέσσερις υποψηφίους

  • 16
    Shares

ΠΑΝΟΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ 

“ΔΗΜΟΣ ΠΗΝΕΙΟΥ – ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ”

Ανακοίνωση τεσσάρων υποψηφίων

Τους πρώτους τέσσερις υποψηφίους της Παράταξης “Δήμος Πηνειού – Νέα Εποχή” ανακοίνωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Πηνειού Παναγιώτης Θεοδωρακόπουλος.

Πρόκειται για τον γιατρό γαστρεντερολόγο κ.Θεόδωρο Θεοδωρακόπουλο ο οποίος διατηρεί ιατρείο στην Αμαλιάδα, για τον κ.Γιάννη Καραμπίνη από την Όλγα Τραγανού που δραστηριοποιείται με την παραγωγή και εμπορία φράουλας, για τον κ.Γιώργο Κολοκατίνη επί σειρά ετών πρόεδρο του Τ.Σ. Λευκοχωρίου, τ.πρόεδρο δημοτικού συμβουλίου Γαστούνης και νυν δημοτικό σύμβουλο Πηνειού καθώς και τον κ.Σπύρο Τσιάνο μηχανικό και αντιπρόσωπο της εταιρίας γεωργικών μηχανημάτων Fendt, τ. πρόεδρο Τ.Σ. Γαστούνης και νυν Τοπικό Σύμβουλο και πρόεδρο φίλων Μπούκας.

Ο Πάνος Θεοδωρακόπουλος προχωρά αποφασιστικά και με γοργούς ρυθμούς στην κατάρτιση του συνδυασμού του με νέα και άφθαρτα πρόσωπα αλλά και έμπειρους αυτοδιοικητικούς. Κι όπως μας δήλωσε και ο ίδιος, τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσει διαδοχικά η ανακοίνωση και νέων υποψηφίων δημοτικών και τοπικών συμβούλων του συνδυασμού του.

 

 

 


  • 16
    Shares