ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Παναγιώτης Διακοφώτης απαντά σε κρίσιμα ερωτήματα του ilia.news για πρωταθλήματα και κύπελλο

  • 15
    Shares

Στο γεγονός ότι δεν έχει τεθεί ποτέ θέμα διεξαγωγής πρωταθλημάτων του ενός γύρου, αναφέρθηκε ο Παναγιώτης Διακοφώτης, μέλος της Ε.Ε. της ΕΠΟ και της Επιτροπής Διοργανώσεων. Ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Δωδεκαννήσου, έβγαλε κάποιες σημαντικές «ειδήσεις», αναφορικά με τα όσα βρίσκονται σε εξέλιξη, έστω κι αν τη δεδομένη χρονική στιγμή οι ειδήσεις βγαίνουν με το «σταγονόμετρο».

 

Ο Παναγιώτης Διακοφώτης, ερωτηθείς για το σενάριο τα πρωταθλήματα να διεξαχθούν με ένα γύρο, ανέφερε:

«Αυτό ουδέποτε έχει τεθεί. Είναι προσωπικές απόψεις. Αυτή τη στιγμή κοιτάζουμε τα δεδομένα όπως διαμορφώνονται».

 

Για το αν υπάρχει ο κίνδυνος ακύρωσης της σεζόν ώστε να μην υπάρχουν υποβιβασμοί ή προβιβασμοί στις πιο κάτω κατηγορίες:

«Θα επιδιώξει η ΕΠΟ, να κάνει παράσταση προς τους αρμόδιους φορείς, έτσι ώστε να μπορέσουν να ξεκινήσουν οι επαγγελματικές κατηγορίες. Το σημαντικό είναι να μπορέσουν να ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα. Και αυτό δεν το γνωρίζουμε ακόμα».

 

Για τις ημερομηνίες σχετικά με το Κύπελλο Ελλάδας και τα παράβολα των 500 ευρώ που πλήρωσαν οι ομάδες:

«Δυστυχώς πιέζεται ασφυκτικά το πρόγραμμα. Δεν υπάρχουν ημερομηνίες. Οι ερασιτεχνικές ομάδες δεν μπορούν να παίξουν. Όπως βλέπετε ούτε οι ομάδες της Super League 2 ή της Football League δεν μπορούν να παίξουν. Θεωρώ σωστό και φαντάζομαι θα υπάρξει πρόταση, τα παράβολα που έχουν πληρώσει ως τώρα οι ομάδες να τους επιστραφούν. Ενώ όσες ομάδες έχουν προκριθεί στον επόμενο γύρο, να λάβουν το χρηματικό ποσό που τους αναλογεί».

 

-Για το αν η ΕΠΟ θα μπορούσε να εξαντλήσει τα περιθώρια να παίξουν και οι ερασιτεχνικές ομάδες, ζητώντας τους προαιρετικά να μπουν στον θεσμό, έστω και αν έπρεπε να επιβαρυνθούν με τα τεστ:

«Δεν βλέπετε ότι ούτε προπόνηση δεν τους επιτρέπουν να κάνουν; Πώς θα μπορούσαν να παίξουν;».


  • 15
    Shares