Ο Παναγιώτης Πέττας στο πλευρό του Πάνου Θεοδωρακόπουλου

spot_img

Προτεινόμενα

Μία ακόμα «ηχηρή» υποψηφιότητα στη «Νέα Εποχή»

Ο Παναγιώτης Πέττας στο πλευρό του Πάνου Θεοδωρακόπουλου

Ο συνδυασμός του Πάνου Θεοδωρακόπουλου «Δήμος Πηνειού – Νέα Εποχή» συνεχίζει δυναμικά με αέρα νίκης για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές του Μαΐου. Ο Δήμος Πηνειού μέσα από το όραμα του κ. Θεοδωρακόπουλου ετοιμάζεται να ανανεωθεί και να αλλάξει ριζικά με παραγωγικούς ανθρώπους, φρέσκους σε ιδέες, γεμάτους διάθεση για δημιουργία μέσω της προσφοράς τους στα κοινά.

Στην μεγάλη παράταξη νίκης ήρθε να προστεθεί μία ακόμα «δυνατή» υποψηφιότητα, ένας άνθρωπος με ιδιαίτερες καλλιτεχνικές ανησυχίες και μεγάλη διάθεση για προσφορά στον τόπο του. Ο λόγος για τον Παναγιώτη Πέττα, που πλέον βρίσκεται και αυτός στο πλευρό του Πάνου Θεοδωρακόπουλου και θα είναι για πρώτη φορά υποψήφιος σε δημοτικές εκλογές.

Ο Παναγιώτης Πέττας γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Καθολική Γαστούνης, όπου και τελείωσε το γυμνάσιο. Συνέχισε τις σπουδές του στην σχολή αγιογραφίας της Ιεράς Μητρόπολης Ηλείας, καθώς και μαθήτευσε διπλά σε μεγάλους αγιογράφους, θεατρολόγους, ηθοποιούς και τραγουδιστές στην Αθήνα. Έχει εργασθεί ως καθηγητής αγιογραφίας στα Χανιά Κρήτης. Έχει ασχοληθεί με θεατρικές ομάδες της περιοχής μας καθώς και έχει σκηνοθετήσει αρκετές παραστάσεις. Η δράση του σε φιλανθρωπικά  γκαλά είναι επίσης πολύ μεγάλη!

«Η απόφαση μου να ακολουθήσω τα βήματα του κυρίου Θεοδωρακόπουλου και να συμμετάσχω στο συνδυασμό «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ – ΔΗΜΟΣ ΠΗΝΕΙΟΥ»  πάρθηκε γιατί είναι ένας άνθρωπος με σταθερές αξίες,  σταθερή γραμμή πλεύσης, χωρίς διακυμάνσεις,  δεν είναι τεχνοκράτης και αγγίζει στην ψύχη ακόμη και τα λαϊκά στρώματα», τονίζει ο κ. Πέττας.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα