ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΗΛΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Ο Πατούλης στην Ηλεία !


H Ηλεία στο επίκεντρο της συνάντησης Κωνσταντόπουλου- Πατούλη

«Κλείδωσε» η συμμετοχή Πατούλη στην εκδήλωση για την Ηλεία

Ο Δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Ήλιδας και πολιτικό στέλεχος της ΝΔ, Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, συναντήθηκε με τον Γιώργο Πατούλη, Πρόεδρο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας και Δήμαρχο Αμαρουσίου στο γραφείο του δεύτερου, και αντάλλαξαν απόψεις σχετικά με τα ζητήματα που εγείρει το νέο αυτοδιοικητικό μοντέλο του «Κλεισθένη».

Φυσικά δεν έλειψε και το πολιτικό κους-κους μεταξύ των δύο αντρών, οι οποίοι συνδέονται επί σειρά ετών με σχέση φιλίας, αλληλοσεβασμού και αλληλοεκτίμησης, που φαίνεται να «μιλούν» την ίδια γλώσσα καθώς πρόκειται για δύο άτομα αυτοδημιούργητα με αγάπη και πάθος για την ενασχόληση με τα κοινά και την προσφορά.

Απόδειξη της σχέσης αυτής είναι το ότι ο κ. Πατούλης, ο ισχυρός άνδρας της αυτοδιοίκησης θα τοποθετηθεί στην εκδήλωση που διοργανώνει ο κ. Κωνσταντόπουλος στις 25 Ιουλίου 2018 και ώρα 19:30 στην Αμαλιάδα (Λαζαράκειο Δημοτικό Μέγαρο-Δημαρχείο)με θέμα «Ηλεία: παρελθόν -παρόν- μέλλον», στην οποία αναμένεται να ακούσουμε από τον κ. Πατούλη ενέργειες και δράσεις αναπτυξιακού χαρακτήρα που έχουν ήδη γίνει από την ΚΕΔΕ στην Ηλεία αλλά και προτάσεις του για το άμεσο μέλλον.