Ο ποδοσφαιρικός κόσμος, σε εορταστικό πνεύμα (φώτο)

spot_img

Προτεινόμενα

Το Πάσχα είναι η μεγάλη γιορτή της Ορθοδοξίας. Και βέβαια λείπουν οι αθλητικές δραστηριότητες. Είναι μια ευκαιρία για τους ανθρώπους του ποδοσφαίρου να ξεκουραστούν, να χαλαρώσουν, να τηρήσουν τα έθιμα, να ξεφύγουν αν θέλετε από την καθημερινότητα και να γεμίσουν τις… μπαταρίες, πνευματικά και σωματικά, πριν επιστρέψουν, για όσους τουλάχιστον δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί οι υποχρεώσεις της σεζόν που διανύουμε.

Εμείς βγήκαμε μια… βόλτα στο διαδίκτυο και «αλιεύσαμε» κάποιες φωτογραφίες από το εορταστικό τριήμερο, να δούμε πώς πέρασαν τις μέρες αυτές άνθρωποι του ηλειακού ποδοσφαίρου και όχι μόνο, τους οποίους με τη μια ή την άλλη ιδιότητα, τους έχουμε γνωρίσει στα γήπεδα.

Πάμε να λοιπόν να δούμε τί “ψαρέψαμε”:

Εκτός από τα βάρη της διαιτησίας και των κρίσιμων παιχνιδιών που του έχει αναθέσει η ΕΠΣΗ (και τα έχει σηκώσει μέχρι στιγμής αρκετά καλά), ο Χρήστος Κούλης, σηκώνει και τον επιτάφιο τη Μεγάλη Παρασκευή.

 

Μεγάλο Σάββατο και στα Σαβάλια απέδειξαν πόσο αγαπούν το ποδόσφαιρο. Φιλικό παλαιμάχων Ολυμπιακού και επίλεκτων παλαιμάχων από την Αμαλιάδα. Η πρόεδρος του Ολυμπιακού Πόπη Σπυροπούλου, έβγαλε τα πολιτικά ρούχα, φορώντας σορτς και ποδοσφαιρικά παπούτσια, να αγωνιστεί κι αυτή.

Προπονητής και παίκτης του ΠΑΟΒ, ψήνουν μαζί. Εξάλλου την Ελλάδα και τη Σερβία τη συνδέουν άρρηκτοι δεσμοί και στις παραδόσεις. Μίκι Τσίρκοβιτς και Ντούσαν Πέκεζ, γυρίζουν τη σούβλα.

Τραγανέικο τραπέζι. Το Πρωτάθλημα τελείωσε. Η Νίκη προσδοκά στην αναδιάρθρωση. Φώτης Δρυμώνας, Πάνος Γκογκάκης και Νίκος Τριτάρης, χαλαρώνουν με λίγη μπύρα.

Ο Ηλείος την καταγωγή (Μανωλάδα), μέλος της ΕΕ της ΕΠΣ Αχαΐας, Κώστας Ντάσιος, εν ώρα ψησίματος. Μπορεί να χαλαρώνει ήρεμος, έχοντας κερδίσει τη μεγάλη «μάχη» στην ΕΠΟ για τις επιχορηγήσεις της Γ΄ Εθνικής.

Τα μπαράζ έχουν δρόμο ακόμα και ο πρόεδρος του Ενιπέα Νίκος Νικολακόπουλος με τον Άγγελο Βάλαρη είπαν να ξαποστάσουν λιγάκι, μέχρι να… ξεροψηθεί και το… αρνί.

 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα