ΗΛΕΙΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΗΛΙΔΑΣ

Ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς του Δ. Ήλιδας επισκέφθηκε το Α.Τ Αμαλιάδας


Ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς του Δ. Ήλιδας, κ. Μάκης Παπαγιαννόπουλος επισκέφθηκε την Παρασκευή 17/5, τους ανθρώπους που υπηρετούν στην ΕΛ.ΑΣ. και συγκεκριμένα στο Α.Τ Αμαλιάδας, προκειμένου να τους αποδώσει τις ευχαριστίες του και την ευγνωμοσύνη του, για την συνεισφορά τους και την συμβολή τους στο Ανθρωπιστικό και Κοινωνικό Έργο της Κοινωφελούς, στα πλαίσια της επιτυχημένης συνεργασίας τους.

Ειδικότερα, ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος της Κοινωφελούς, προσέφεραν, συμβολικά, στο Αστυνομικό Τμήμα, αναμνηστική πλακέτα, ως ελάχιστο φόρο τιμής, για την προσφορά του Α.Τ Αμαλιάδας, στην Κοινωφελή, καθώς επίσης και για το υψίστης σημασίας Έργο που επιτελούν, παραμερίζοντας κάθε κίνδυνο, προκειμένου να βρεθούν δίπλα στον Πολίτη, διασφαλίζοντας την προστασία του και την ακεραιότητα του.

Οι άνθρωποι της ΕΛ.ΑΣ., είναι οι άνθρωποι της διπλανής πόρτας, οι οποίοι με κίνδυνο της ζωής τους, αντιμετωπίζουν, επί καθημερινής βάσεως, πολυδιάστατους κινδύνους, στην προσπάθεια τους να προστατεύσουν τον Πολίτη και την Δημοκρατία.

Οι άνθρωποι της Αστυνομίας, όπως και όλων των Σωμάτων Ασφαλείας, χρήζουν σεβασμού και ευρείας κοινωνικής αποδοχής και στήριξης, για το ζωτικής σημασίας έργο τους. Διότι, το μυαλό ενός Δημοκράτη αρνείται να διανοηθεί, ποια θα μπορούσε να ήταν η τύχη μιας ευνομούμενης πολιτείας δίχως τα Σώματα Ασφαλείας, και δη της Αστυνομίας. Η προσφορά τους είναι ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗ, ενώ οι αποδοχές τους πενιχρές, εμπρός στην σημαντικότητα του έργου τους και τα υφιστάμενα ρίσκα που διατρέχουν.

Τους ευχαριστούμε θερμά για όσα καθημερινά μας προσφέρουν.

Συγχρόνως, θέλουμε να δώσουμε ολόψυχα, σε αυτούς αλλά και στους ανθρώπους τους – οι οποίοι αγωνιούν να τους βλέπουν να επιστρέφουν σώοι και αβλαβείς από τις καθημερινές τους μάχες υπηρετώντας τους νόμους και τους πολίτες – τις ευχές μας. Ειδικότερα, ευχόμαστε να έχουν πάντα Υγεία και Δύναμη, για να συνεχίζουν απρόσκοπτα το δύσκολο Έργο τους.