24.5 C
Pýrgos
Κυριακή, 1 Αυγούστου, 2021

Ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Μαρινάκης διαλύει της οργανώσεις της ΟΝΝΕΔ

spot_img

Προτείνουμε να Δείτε

Ο Μαρινάκης διαλύει της οργανώσεις της ΟΝΝΕΔ

Με μεγάλη έκπληξη τόσο εγώ όσο και τα μέλη και τα στελέχη της Οργάνωσης της Οννεδ Ηλείας πληροφορηθήκαμε μέσω ανακοίνωσης στον ιστότοπο της Οννεδ το διορισμό νέου προέδρου στη Νομαρχιακή Επιτροπή της Οννεδ Ηλείας. Το παραπάνω γεγονός ήταν το τελευταίο από μια σειρά ντροπιαστικών για την Οργάνωση περιστατικών το τελευταίο χρονικό διάστημα τα οποία ξεκινούν από την αναίτια αναβολή των εσωκομματικών εκλογών τον περασμένο Φεβρουάριο.

Η ανήθικη προσπάθεια χειραγώγησης της Οργάνωσης μας είχε φανεί εδώ και καιρό όταν και παραμονές των εσωκομματικών εκλογών με εμφανή στόχο την νοθεία και αλλοίωση της εκλογικής διαδικασίας η Κεντρική Διοίκηση της Οννεδ αρνήθηκε να αποστείλει τον εκλογικό κατάλογο, με αποτέλεσμα λίγες ώρες πριν τη διαδικασία κανείς να μη γνωρίζει ποιός έχει το δικαίωμα του εκλέγειν.

Στη συνεχεία η Κεντρική Διοίκηση της Οννεδ εφηύρε κώλυμα της υποψηφιότητάς μου, χωρίς να με ενημερώσουν για τις διατάξεις του Καταστατικού που εφαρμόζουν. Όταν μάλιστα αμφισβήτησα αυτό το κώλυμα αρνήθηκαν να μου αποστείλουν το καταστατικό και η Κεντρική Διοίκηση ανέβαλλε τελικά τις εκλογές με μια αυθαίρετη και πλήρως αντικαταστατική απόφασή της.

Σε όλη αυτή την πορεία σε μια προσπάθεια φίμωσής μου δέχθηκα ακόμη και απειλές για νομικές κυρώσεις σε περίπτωση που δεν αποσύρω την υποψηφιότητά μου, ενώ κλήθηκα και σε απολογία από το Πειθαρχικό Συμβούλιο της Οννεδ.

Φτάνουμε λοιπόν στο σήμερα όπου εντελώς πραξικοπηματικά και χωρίς καμία δημοκρατική νομιμοποίηση διορίζεται Πρόεδρος της Νομαρχιακής Επιτροπής χωρίς εκλογές και με αποκλειστικό κριτήριο την εξυπηρέτηση των προσωπικών συμφερόντων του Προέδρου της Οννεδ Παύλου Μαρινάκη.

Ο Πρόεδρος της Οννεδ προφανώς βλέποντας τη διαφωνία μου στην μετατροπή της Οργάνωσης μας σε Γραφείο Τύπου για την υποψηφιότητά του ως υποψήφιου Βουλευτή Αχαίας (όπως ο ίδιος διαδίδει) και σε όχημα εξυπηρέτησης των συμφερόντων του, φρόντισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του και με την ανήθικη και πραξικοπηματική συμπεριφορά του να παραμερίσει τα εκατοντάδες μέλη και στελέχη που μαζί ξεκινήσαμε πριν από 4 χρόνια την Οννεδ Ηλείας από το μηδέν.

Η πραγματική αιτία της τελευταίας εξέλιξης δεν είναι φυσικά όπως πρόδηλα μπορει να καταλάβει και ο πλέον δυσπιστος ότι βρέθηκε κάποιο κόλλημα στην υποψηφιότητα μου. Ο πραγματικός λόγος είναι ότι αρνήθηκαμε να λειτουργήσουμε ως μηχανισμός υποστήριξης των αμιγώς προσωπικών φιλοδοξιών του προέδρου Παύλου Μαρινάκη! Αρνηθήκαμε να κοινοποιούμε τις προσωπικες του αναρτήσεις στο facebook και στο Instagram!

Αρνηθήκαμε να συμπράξουμε σε οτιδήποτε δεν είχε στόχο την ενδυνάμωση της οργάνωσης μας και της ΝΔ και βρίσκονταν στη τροχιά εξυπηρέτησης προσωπικών συμφερόντων! Δυστυχώς για ακόμη μια φορά βλέπουμε να επαναλαμβάνονται οι ίδιες νοσηρές πρακτικές που οδήγησαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη να πάρει το 2016 την απόφαση για επανίδρυση της Οργάνωσης.

Υγ Εκ μέρους του διοικητικού συμβουλίου δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι τα μέλη και ο Πρόεδρος της Οννεδ Ηλείας δεν αναγνωρίζουν την απολύτως αντικαταστατική αυτή απόφαση και ότι ο Παύλος Μαρινάκης είναι ανεπιθύμητος στον νομό μας.
Συνεχίζουμε πιο ενωμένοι από ποτέ τον καθαρό αγώνα που ξεκινήσαμε τα τελευταία πέντε χρόνια!

Για τη Ν.Ε.ΟΝΝΕΔ Ν.Ηλειας
Ο πρόεδρος
Αλεξόπουλος Ιωάννη
και το Δ.Σ  της Οργάνωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα