11.3 C
Pýrgos
Πέμπτη, 9 Δεκεμβρίου, 2021

Ο Πρόεδρος, κ. Κώστας Ντούμας με την δημοτική παράταξη «ΗΛΙΔΑ – ΝΕΑ ΜΕΡΑ»

spot_img

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ “ΗΛΙΔΑ – ΝΕΑ ΜΕΡΑ” ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ, Ο ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΑΣΚΑΛΩΝ & ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ, ΚΩΣΤΑΣ ΝΤΟΥΜΑΣ

Την υποψηφιότητα του Εκπαιδευτικού και Προέδρου του Συλλόγου Δασκάλων & Νηπιαγωγών Αμαλιάδας, κ. Κώστα Ντούμα με την δημοτική παράταξη «ΗΛΙΔΑ – ΝΕΑ ΜΕΡΑ» στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές του Μαΐου, ανακοίνωσε έπειτα από συνάντηση που είχε μαζί του, ο δήμαρχος Ήλιδας κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλος.

Όπως ανέφερε σε δήλωσή  του ο κύριος Χριστοδουλόπουλος: «Ο Κώστας Ντούμας αποτελεί ένα από τα χαρακτηριστικά παραδείγματα ανιδιοτελούς προσφοράς στην περιοχή μας. Έναν τόπο που μπορεί να μην γεννήθηκε, αλλά επέλεξε να ζει και να δραστηριοποιείται. Τον επέλεξε για να δημιουργήσει και να μεγαλώσει την οικογένειά του.

Όλα αυτά τα χρόνια έχει επιδείξει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και ζήλο για την επίλυση των προβλημάτων των συναδέλφων του δασκάλων, υπό την ιδιότητα του προέδρου του συλλόγου τους, αλλά και για την περιοχή όπου ζει, τα Σαβάλια Αμαλιάδας.

Είναι άνθρωπος διεκδικητικός που χαρακτηρίζεται από την ευθύτητα και την τιμιότητα του χαρακτήρα του. Σίγουρα αποτελεί ένα πρόσωπο που μπορεί να βοηθήσει στην προσπάθεια που έχουμε ξεκινήσει τα τελευταία χρόνια και να εγγυηθεί την συνέχιση του αναπτυξιακού μας πλάνου, πάντα με την αλήθεια μας ως οδηγό.

Τον καλωσορίζουμε στην δημοτική μας παράταξη και του ευχόμαστε καλή επιτυχία και καλό αγώνα!».

Από την πλευρά του ο κ. Κώστας Ντούμας ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Ήλιδας, αναφέροντας μεταξύ άλλων: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο Ήλιδας κ. Χρήστο Χριστοδουλόπουλο για την τιμή που μου κάνει να είμαι στο ψηφοδέλτιο της δημοτικής του παράταξης ΗΛΙΔΑ – ΝΕΑ ΜΕΡΑ.

Αποφάσισα να συμπορευτώ μαζί του, γιατί πιστεύω ότι οι επερχόμενες δημοτικές εκλογές του Μαΐου είναι οι πιο κρίσιμες για τον τόπο μας, αφού θα πρέπει να συνεχιστεί η αναδιοργάνωση και η αναπτυξιακή πορεία που έχει ξεκινήσει, σχεδιάζει και υλοποιεί η δημοτική αρχή, υπό τον κ. Χρήστο Χριστοδουλόπουλο.

Την πρώτη πενταετία ο Δήμαρχος επέδειξε ένα πολύτιμο έργο στην πιο δύσκολη οικονομική συγκυρία για την χώρα μας και τον Δήμο, βάζοντας γερά τις βάσεις χρήσιμων έργων υποδομής και αναπτυξιακού σχεδιασμού, βάσει του οποίου βελτιώθηκε η καθημερινότητα των δημοτών.

Πάλεψε και κατάφερε μαζί με τους συνεργάτες του να νοικοκυρέψουν τα οικονομικά, να ολοκληρώσουν όλα τα έργα της προηγούμενης δημοτικής αρχής  και δεν είναι τυχαίο ότι ο Δήμος μας είναι στους δέκα πιο αποτελεσματικούς της χώρας βάσει των επιδόσεών του, σύμφωνα με την αξιολόγηση του ΚΕΦιΜ «Μάρκος Δραγούμης».

Είχα την τιμή και την χαρά να συνεργαστώ μαζί του ως Πρόεδρος των Δασκάλων & Νηπιαγωγών Αμαλιάδας σε θέματα που αφορούσαν και αφορούν στις σχολικές μονάδες. Ανταποκρίθηκε με τον καλύτερο τρόπο στα προβλήματα των σχολείων, δίνοντας λύσεις.

Συστρατεύομαι μαζί του με όλες μου τις δυνάμεις, χωρίς μεγάλα λόγια, σεμνά και ταπεινά ώστε να δοθεί νέα λαϊκή εντολή και ανανέωση της θητείας στον κ. Χρήστο Χριστοδουλόπουλο, για τη συνέχιση του αναπτυξιακού προγραμματισμού και των υποδομών εκείνων που να κάνουν τον Δήμο μας ακόμα πιο αποτελεσματικό.

Ο τόπος μας το αξίζει! Ο Δήμος μας το αξίζει!»

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΚΩΣΤΑ ΝΤΟΥΜΑ

Ο κ. Κώστας Ντούμας γεννήθηκε το 1962 στην Τρικοκκιά Γρεβενών. Σπούδασε στην Αθήνα στη Μαράσλειο Παιδαγωγική Ακαδημία και μέχρι σήμερα έχει 34 χρόνια υπηρεσίας ως εκπαιδευτικός στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση. Υπηρέτησε σε σχολεία της Θεσσαλονίκης, του εξωτερικού, στο τμήμα εκπαίδευσης του Προξενείου Μονάχου και στην Ηλεία.

Σήμερα υπηρετεί ως Διευθυντής στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Γαστούνης, ενώ ως διευθυντής και υποδιευθυντής έχει υπηρετήσει σε πολλές σχολικές μονάδες της Ηλείας.

Είναι πρόεδρος του Συλλόγου Δασκάλων & Νηπιαγωγών Αμαλιάδας, ενώ στο παρελθόν συμμετείχε σε διάφορους Διδασκαλικούς Συλλόγους, είτε ως πρόεδρος είτε ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου. Έχει δύο μετεκπαιδεύσεις, έχει παρακολούθησε δεκάδες σεμινάρια, ημερίδες και συνέδρια και είναι γνώστης της Γερμανικής γλώσσας.

Είναι –επίσης– Αντιπρόεδρος του Αθλητικού Συλλόγου Ολυμπιακός Σαβαλίων. Ζει μόνιμα στην περιοχή των Σαβαλίων και είναι παντρεμένος με την Μαρία Μητροπούλου. Έχουν δύο παιδιά, τον Θωμά 33 χρονών απόφοιτο της Πολυτεχνικής Σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Πατρών και την Θεοδώρα 25 ετών απόφοιτο της Πολυτεχνικής Σχολής Διαχείρισης Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων του Πανεπιστημίου Πατρών.

Ακολουθήστε το Ilia.News στο  και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ηλεία...τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ilia.News
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα