Ο Πόλεμος χάθηκε και ξαναρχίζουμε τις μάχες και πάλι, δυστυχώς !

spot_img

Προτεινόμενα

Τώρα που σιγά-σιγά η σκόνη κατακάθεται και κλείνουν τα φώτα της εξαγρίωσης, της θλίψης και της απογοήτευσης ,  θα πρέπει να πούμε και κάποιες αλήθειες που κάποιοι μπορεί να ενοχληθούν ,αλλά εμείς οφείλουμε να αναφέρουμε αυτά που ακούμε από τον κόσμο του ΚΟΡΟΙΒΟΥ .

Θα πρέπει να τους βοηθήσουμε να καταλάβουν τα λάθη τους ,να δώσουν κάποιες απαντήσεις και να προχωρήσουν και πάλι προς την ανασυγκρότηση της ομάδας, προς την άνοδο και πάλι στα σαλόνια της Α1 .

Αναμφισβήτητα ο Κόροιβος ήταν στην Α1 μια ομάδα που δεν είχε «κεφαλή», δηλαδή στην διοίκηση ήταν μια ομάδα ατόμων που δεν είχαν να χάσουν κάτι αλλά μόνο τον χρόνο τους, αφού δεν χρηματοδοτούσαν την ομάδα απλά διαχειριζόντουσαν τα χρήματα των άλλων, δηλαδή αυτών που βοηθούσαν την ομάδα οικονομικά (με διαφημίσεις) και την στάνταρ επιχορήγηση του κράτους .

Στην Α2 η ομάδα έπαιζε με 2000-2500 φιλάθλους και στην Α1 περίμεναν τον Παναθηναικό και Ολυμπιακό για να δουν το Ματς μόλις 800-1000 άτομα, Γιατί ;

Την ομάδα της Α2 την έδιωξαν «κλοτσηδόν» χωρίς να κρατήσουν κανένα παίχτη ,Γιατί ;

Στα χρόνια του Κοροιβου στην Α1 είδατε κάνα καλύτερο Έλληνα από τον Καρύδα και Νοέα  ;

Διαχειρίστηκαν πολλές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ και όλοι ξέρουμε ότι σίγουρα κάτι έκαναν λάθος Γιατί ;

Κάθε χρονιά ψυχορραγούσαν μέχρι το τέλος για την παραμονή και έψαχναν το θαύμα για να σωθούν . Γιατί ;

Έρχονται τώρα με έμμεσο τρόπο και κατηγορούν τους παίχτες, δηλαδή παραδέχονται ότι δεν μπορούσαν, ούτε τους παίχτες τους να πειθαρχήσουν . Δηλαδή οι παίχτες, τους είχαν «γραμμένους» ,αυτούς και μετά εμάς αφού τους είχαμε εκπροσώπους μας . Γιατί ;

Σίγουρα μεγάλη η απώλεια του Ηλία Θλιβερού που τα προηγούμενα χρόνια βοηθούσε την ομάδα ,κράταγε τις ισορροπίες και έδινε ένα κύρος .

Αυτοί λένε ότι οι παίχτες φταίνε, χωρίς να μπορούν να το αποδείξουν,  κάποιοι άλλοι κάνουν λόγο ,χωρίς να μπορούν να το αποδείξουν και αυτοί, ότι κάναν μια ωραία απόδραση από την Α1 με απόδοση x15-32,  αφού δεν μπορούσαν να διαχειριστούν τις υπερβολικές υποχρεώσεις (για άλλη μια χρονιά) που είχε αυτή η Α1 κατηγορία  .

Εμείς δεν θέλουμε να πιστέψουμε τα παραπάνω αλλά σίγουρα πιστεύουμε ότι όλα αυτά τα χρόνια διχάσαν μια πολιτεία, που αυτό μόνο αρνητικά είχε να δώσει στην ομάδα . Γιατί ;

Και το τελευταίο μεγάλο αρνητικό για εμάς είναι, ότι δεν «βγάλαν» στα τόσα χρόνια στην Α1, στην Αμαλιάδα και στην Ηλεία, ένα Ταλέντο ,ένα -δυο παίχτες παρακαταθήκη με «τόση σκόνη» Α1 που είχε η περιοχή .

Δηλαδή δουλειά ακαδημιών 0 .

Ο Πόλεμος χάθηκε και ξαναρχίζουμε τις μάχες και πάλι, δυστυχώς !

Ας διορθώσουμε τα λάθη μας και ας Φωνάξουμε όλοι ΚΟΡΟΙΒΑΡΑ ΟΛΕ και να βρεθεί ο τρόπος ώστε, να ξανά ενωθεί η Πόλη, προς το καλό της ομάδας .

Κουτσουβέλης Κώστας

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα