ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Π. Τσαγκρώνης στο ilia.news: «Οι ημερομηνίες θα καθορίσουν το format της Α2»

  • 12
    Shares

Το πότε θα ανάψει το «πράσινο φως» για να ξεκινήσει το Πρωτάθλημα της Α2 μπάσκετ, θα κρίνει και τον τρόπο με τον οποίο θα γίνει. Αυτό αποκάλυψε ο Γενικός Γραμματέας της ΕΟΚ Παναγιώτης Τσαγκρώνης στο ilia.news, ο οποίος δεν απέκλεισε να πάμε σε ένα μοντέλο γυναικών, δηλαδή να παιχτεί ο ένας γύρος και στη συνέχεια οι πρώτες ομάδες του βαθμολογικού πίνακα, να παίξουν μια μορφή δεύτερου γύρου.

«Ο τρόπος με τον οποίο θα παιχτεί το Πρωτάθλημα της Α2, θα κριθεί από το πότε θα επαναρχίσει το Πρωτάθλημα. Δόθηκε η άδεια για την έναρξη των προπονήσεων. Περιμένουμε να δούμε πότε θα επιτραπεί να ξεκινήσουν τα παιχνίδια, οπότε και θα δούμε πόσο χρόνο έχουμε μπροστά μας και με ποιον τρόπο θα ολοκληρωθεί το Πρωτάθλημα».

Αναφορικά με τις αντιδράσεις που υπάρχουν από κάποιες ομάδες, μεταξύ των οποίων και ο Κόροιβος, ο Παναγιώτης Τσαγκρώνης ανέφερε: «Υπάρχει το θέμα των τεστ και της κάλυψης του κόστους. Η Ομοσπονδία, έχει στείλει επιστολές προς τον Υφυπουργό Αθλητισμού, αλλά και προς άλλες πλευρές, ώστε να συμβάλλει η Πολιτεία, καλύπτοντας κάποια από τα έξοδα. Να παράσχει οικονομική ενίσχυση στις ομάδες. Από εκεί και πέρα, όταν θα έρθει εκείνη η ώρα, δηλαδή θα δοθεί η άδεια να ξεκινήσουν οι προπονήσεις, η Ομοσπονδία θα αποτιμήσει την κατάσταση και θα λάβει ανάλογες αποφάσεις».


  • 12
    Shares