ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Σάχπα στο ilia.news: «Δεν θα πω ότι σωθήκαμε, αλλά έχουμε ψυχολογία»


Ο αρχηγός του Κοροίβου Γιάννης Σαχπατζίδης, ο οποίος έφτασε στη δεύτερη θέση των καλύτερων μπλοκέρ όλων των εποχών στον Κόροιβο, μίλησε αποκλειστικά στο ilia.news γι’ αυτή τη μεγάλη σε σημασία νίκη του Κοροίβου, την πρώτη μετά από δυο αποτυχημένες προσπάθειες σε δυο παρατάσεις. Ο Σαχπατζίδης, μίλησε για την προσπάθεια της ομάδας και απέφυγε να κάνει κάποιο σχόλιο για τη δική του πολύ καλή απόδοση:

«Το παιχνίδι αυτό θα μείνει στην ιστορία της Basket League. Ευτυχώς νικήσαμε. Ήταν ένα παιχνίδι που θέλαμε και από πλευράς ψυχολογίας. Παίξαμε καλά. Δεν θα πω ότι είμαστε με το ένα πόδι στην κατηγορία, αλλά είναι μια νίκη η ποία θα μας βοηθήσει να συνεχίσουμε καλά.

Νομίζω ότι όλα τα παιδιά δώσαμε το 100%. Καταθέσαμε ψυχή. Ήταν ένα παιχνίδι που δώσαμε ό,τι είχαμε και είμαστε πολύ χαρούμενοι που συνοδεύτηκε με τη νίκη».

Ο Γιάννης Σαχπαζίδης, με τα δυο μπλοκ του έφτασε στη 2η θέση των κορυφαίων μπλοκέρ του Κόροιβου στην κατηγορία, τον Άαρον Ράουντρι, ενώ όπως προαναφέραμε, η νίκη αυτή ήταν η πρώτη για τον Κόροιβο στη δεύτερη παράταση, μετά από δυο αποτυχημένες προσπάθειες.

Ότι δεν κατάφερε να κάνει στην περίοδο 2014-15 κόντρα στα Τρίκαλα BC Aries και στην περσινή απέναντι στον Άρη σε ματς δύο παρατάσεων, το πέτυχε το Σάββατο, στο συγκλονιστικό παιχνίδι απέναντι στο Ρέθυμνο.

*Την περίοδο 2014-15 για τη 2η αγωνιστική, έχασε στα Τρίκαλα με 102-93 (Κάντζι 26π, 13ρ, Ινγκραμ 17 – Λόουερι 23, Αγγελόπουλος 14).

*Την περίοδο 2016-17 για την 6η αγωνιστική είχε χάσει εντός έδρας από τον Άρη με 94-99 σε παιχνίδι επίσης δύο παρατάσεων (Μπράουν 27, Χολ 24 – Μαρμπλ 28π, 10ρ, Κάμινγκς 27).