ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Στράτος Καλογεράκος στο «τιμόνι» του Πηνειακού- Σύμπραξη με την ΑΕ Πηνείας


Ενισχυμένος με μια πλειάδα ποδοσφαιριστών από την ΑΕ Πηνείας, αλλά και με τους έμπειρους Άγγελο Λόξα, Ανδρέα Μαργαρώνη, θα εμφανιστεί τη νέα σεζόν ο Πηνειακός, ο οποίος απέκτησε και τον Δημήτρη Δημητρόπουλο ο οποίος πέρσι αγωνιζόταν στον Κένταυρο Σωστίου. Νέος τεχνικός των Πράσινων, θα είναι ο Στράτος Καλογεράκος, ο οποίος θα έχει συνεργάτη του όπως και στον Εθνικό Γερακίου, τον Γιώργο Τσεριώνη.

 

Η νέα ποδοσφαιρική σεζόν, θα βρει τον Πηνειακό ως τον μοναδικό εκπρόσωπο της ευρύτερης περιοχής της Πηνείας στην Α2 κατηγορία, καθώς η ΑΕ Πηνείας δεν θα δηλώσει συμμετοχή στο Πρωτάθλημα. Βεβαίως, το ότι δεν δηλώνει συμμετοχή, δεν σημαίνει ότι διαλύεται και χάνεται. Το αντίθετο. Οι διοικούντες της ομάδας, θα εισέλθουν στη διοίκηση του Πηνειακού, με απώτερο στόχο, τη νέα σεζόν, η ομάδα του Πηνειακού να μετονομαστεί, λαμβάνοντας μια ονομασία η οποία θα παραπέμπει και στις δυο ομάδες. Μια ονομασία η οποία δίπλα στο όνομα του Πηνειακού, θα υπάρχει και εκείνο της Πηνείας, δηλαδή θα είναι μια μετονομασία του Πηνειακού, η οποία για πρακτικούς λόγους δεν πρόλαβε να γίνει φέτος, οπότε και θα γίνει τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Μια συγχώνευση σωματείων πρέπει να περάσει πρώτα και να επικυρωθεί από το Πρωτοδικείο και έπειτα να αναγνωριστεί από την ΕΠΟ. Διαδικασία η οποία δεν προλάβαινε να γίνει, οπότε και αποφασίστηκε να μεταφερθούν οι παίκτες από την ΑΕ Πηνείας στον Πηνειακό και από τη νέα σεζόν να αλλαχθεί το όνομα του Πηνειακού, καθώς μεσούσης της αγωνιστικής περιόδου η ΕΠΟ δεν μπορεί να κάνει δεκτή την αλλαγή ονόματος ακόμα κι αν αυτή εγκριθεί από το Πρωτοδικείο.