Δευτέρα, 18 Απριλίου, 2022
14.2 C
Pýrgos

Ο ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία γυρίζει σελίδα στο πλαίσιο του 3ου συνεδρίου πού ξεκίνησε το απόγευμα της Πέμπτης

spot_img
Ο ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία γυρίζει σελίδα στο πλαίσιο του 3ου συνεδρίου πού ξεκίνησε το απόγευμα της Πέμπτης.
Το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, έρχεται σε μία ιδιαίτερα κρίσιμη στιγμή, όπου αναγκαία όσο ποτέ, θεωρείται η πολιτική αλλαγή. Αυτό που επιδιώκετε, μέσα του Συνεδρίου είναι να δημιουργηθεί ένα πλατύ δημοκρατικό, προοδευτικό ρεύμα στην Ελληνική κοινωνία, δίνοντας απαντήσεις και λύσεις απέναντι στην καταστροφική διακυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και του ίδιου του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.
Μετά την οικονομική κρίση, οι πολίτες της Ελλάδας κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν την πανδημία και την νέα οικονομική κρίση που επέφερε. Στην συνέχεια η ήδη βαθιά πληγωμένη οικονομία επιβαρύνθηκε και συνεχίζει να επιβαρύνεται από τον πόλεμο στην Ουκρανία με την ενεργειακή κρίση.
Οι πολίτες καλούνται να αντιμετωπίσουν υπέρογκες αυξήσεις ακόμα και σε είδη πρώτης ανάγκης. Ο ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία έχει ήδη καταθέσει το πολιτικό του πρόγραμμα, τις σκέψεις και τους στρατηγικούς στόχους και έχει καλέσει όλες τις δημοκρατικές δυνάμεις, του αριστερούς και προοδευτικούς πολίτες, να συνδράμουν στο άμεσο πρόγραμμα, των πολιτικών και κοινωνικών αλλαγών.
Δίνουμε απαντήσεις στα προβλήματά του σήμερα. Με συνέπεια και κύρος προχωράμε σε ένα νέο αύριο το οποίο θα εκφράζει το σύνολο των πολιτών και στόχο θα έχει μία καλύτερη επόμενη ημέρα.
Είμαστε εδώ για ένα καλύτερο σήμερα κι ένα ακόμα πιο καλύτερο αύριο, για εμάς αλλά και για τις επόμενες γενιές.
Συντονιστής ΝΕ Σύριζα ΠΣ Ηλείας
Φλεβοτόμος Παναγιώτης
Ακολουθήστε το Ilia.News στο  και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ηλεία...τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ilia.News
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα