ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Οι Ενώσεις αποφασίζουν για τις εκλογές της ΕΠΟ-Νέος γύρος διαβουλεύσεων για τη Γ΄ Εθνική

  • 16
    Shares

Στις 16 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί η έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ, σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας. Ένα από τα θέματα τα οποία θα συζητηθούν, θα είναι και η ημερομηνία των εκλογών. Επίσης, οι κατά τόπους Ενώσεις, θα καταθέσουν τις προτάσεις τους. Παράλληλα όπως ανέφερε ενημέρωση των  Πετρ Φούσεκ και Μάριου Γεωργίου εντός της ημέρας, αναμένεται και τοποθέτηση της FIFA επάνω στο φλέγον αυτό ζήτημα.

Το θέμα της Γ΄ Εθνικής, παραπέμφθηκε σε επόμενο φάση να συζητηθεί και πιο συγκεκριμένα τον Ιούνιο. Όπως αναφέραμε και νωρίτερα, θα αναλάβει η Επιτροπή Διοργανώσεων να καταλήξει στην πρότασή της, η οποία και θα συζητηθεί από την Εκτελεστική Επιτροπή.

Οι τρεις προτάσεις αυτή τη στιγμή είναι οι εξής:

  • Η πρώτη πρόταση, αναφέρει να μην υποβιβαστεί καμία ομάδα, πέραν όσων έχουν εγκαταλείψει το Πρωτάθλημα.
  • Η δεύτερη πρόταση, μιλάει για υποβιβασμό των ομάδων από τη 10η θέση και κάτω.
  • Η τρίτη πρόταση μιλάει για υποβιβασμό μόνο όσων ομάδων έχουν υποβιβαστεί και μαθηματικά στις αγωνιστικές τις οποίες πρόλαβε να παιχτεί το Πρωτάθλημα (η πρόταση αυτή προβλέπει την παραμονή επιπλέον 22 ομάδων από την προηγούμενη πρόταση).

Οι αποφάσεις που θα παρθούν, θα κρίνουν την τύχη του Πανηλειακού, ο οποίος περιμένει με πολύ μεγάλη αγωνία να μάθει σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν.

 

 

 


  • 16
    Shares