«Πάμε για έναν ακόμα τελικό», λένε στην Ολυμπιάδα

spot_img

Προτεινόμενα

Ρεπό είχαν σήμερα οι παίκτες της Ολυμπιάδας από τις προπονήσεις, στις οποίες επιστρέφουν αύριο, με στόχο να είναι πανέτοιμοι για το μεγάλο παιχνίδι του Σαββάτου στο Σκουροχώρι (5:30μ.μ.), το δεύτερο της σειράς για τα Πλέι Άουτ παραμονής. Πλην των μακροχρόνιων απόντων και του Γιάννη Φωτακόπουλου, ο οποίος εκτίει, όλοι οι υπόλοιποι παίκτες είναι στη διάθεση του Χρήστου Αγγελόπουλου.

Ο προπονητής της Ολυμπιάδας, δηλώνει εκτός των άλλων ικανοποιημένος για τη διαχείριση που έκαναν οι παίκτες του στο θέμα των καρτών στο πρώτο ματς. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα η Ολυμπιάδα να μην έχει κανέναν παίκτη στο όριο ενόψει του Σαββατιάτικου ματς, αλλά και ο μοναδικός απών, ο Φωτακόπουλος, όπως προαναφέραμε, να επιστρέφει στο τρίτο παιχνίδι στο Γούμερο, αν χρειαστεί.

«Πέρα από το αποτέλεσμα, το οποίο ήταν προϊόν ενός λάθους, είμαι ικανοποιημένος από τη διαχείριση στο θέμα των καρτών. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα η ομάδα να είναι σχεδόν πλήρης. Πηγαίνουμε για ένα παιχνίδι στο οποίο μπορούμε να τελειώσουμε την υπόθεση της παραμονής, γνωρίζοντας ότι θα έχουμε ακόμα μια ευκαιρία, αν δεν τα καταφέρουμε, στο τρίτο ματς στην έδρα μας Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι πρέπει να επαναπαυόμαστε. Το αντίθετο. Πηγαίνουμε για έναν ακόμα τελικό», ανέφερε ο Χρήστος Αγγελόπουλος.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα