Δευτέρα, 18 Απριλίου, 2022
16.1 C
Pýrgos

«Πέθαναν» τον 12χρονο… για μερικά κλικ…

spot_img

«Το φτηνό κρέας το τρώνε οι σκύλοι» λέει η παροιμία του σοφού λαού. Από «φτηνό κρέας» λοιπόν, στην περίπτωσή μας εργατικό κόστος, δεν περιμένουμε να δούμε ούτε δημοσιογραφική δεοντολογία, ούτε γνώσεις, ούτε διασταύρωση της είδησης, ούτε οτιδήποτε άλλο. Σήμερα όμως το παρακάνατε…

Μα καλά όλα τα άλλα, λίγη ανθρωπιά και ευαισθησία δεν έχετε μέσα σας ;

Ήταν λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι, όταν δημοσιογραφικα site του νομού «έτρεξαν» να προφτάσουν, σε αποκλειστικότητα, το θάνατο του 12χρονου που τραυματίστηκε την Κυριακή στη Γαστούνη.

Μέσα σε ελάχιστα λεπτά όλα τα δημοσιογραφικά site της χώρας έπαιζαν την είδηση… Όταν, μετά από ώρα, το site της Ηλείας κατάλαβε… ότι κάτι δεν έμαθε καλά, κατέβασε την είδηση. Και τρέχαν και δεν φτάναν μετά όλα τα site να κατεβάσουν την είδηση ή να «σπάνε» τα link.

Ντροπή σας εσείς που θέλετε να λέγεστε συνάδελφοι ή δημοσιογράφοι ή οτιδήποτε άλλο.

Μάθετε πρώτα να σέβεστε τους εαυτούς σας, μετά τους συνανθρώπους σας και μετά μάθετε ότι ακολουθούν όλα τα άλλα, π.χ. η ενημέρωση. Κοινώς, αν δεν γίνεις πρώτα «άνθρωπος», δεν μπορείς να γίνεις δημοσιογράφος.

Ακολουθήστε το Ilia.News στο  και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ηλεία...τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ilia.News
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα