Πέλοπας: Γενική Συνέλευση την Τετάρτη-Απέκτησε Γιώργο Μικελόπουλο

spot_img

Προτεινόμενα

Τον Γιώργο Μικελόπουλο απέκτησε ο Πέλοπας Πύργου, προκειμένου να θωρακίσει τα γκολπόστ του. Ο Ηλείος πορτέρο, έμεινε ελεύθερος από τον ΑΟ Κυπαρισσίας και θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του Πύργου. Στο μεταξύ, ο Πέλοπας προκήρυξε Γενική Συνέλευση, ενώ διεξάγει και λαχειοφόρο για την ενίσχυση του συλλογου. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση πρόσκλησης για τη Γενική Συνέλευση:

Την Τετάρτη 31 Ιουλίου στις 8:30 μ.μ., η ομάδα μας συγκαλεί Γενική Συνέλευση των μελών και φίλων της, στον αίθριο χώρο της Νομαρχίας Ηλείας.

Ο Πέλοπας ύστερα από 13 χρόνια επανέρχεται στα σαλόνια της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας Ηλείας, αποτελώντας μάλιστα τον μοναδικό εκπρόσωπο του Πυργιώτικου ποδοσφαίρου. Σε αυτήν τη νέα πρόκληση η διοίκηση του Πέλοπα καλεί όσους επιθυμούν, να συμμετάσχουν προσφέροντας με την παρουσία τους και την βοήθειά τους στην ομάδα της καρδιάς μας. Στην γενική συνέλευση θα ανακηρυχθεί και το νέο διοικητικό συμβούλιο του Πέλοπα Πύργου“.

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Πέλοπας και για τη λαχειοφόρο:

Ο Α.Γ.Π.Σ. Πέλοψ Πύργου διοργανώνει λαχειοφόρο αγορά για την ενίσχυση του με στόχο την επίτευξη των σκοπών του συλλόγου!
Όσοι επιθυμούν να προμηθευτούν λαχνούς να απευθύνονται στα μέλη του συμβουλίου. Το δώρο που θα κερδίσει ο τυχερός μετά από κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στις 30 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΣΤΟ CAFE NOSTRO, είναι ένα τριήμερο στη ΖΑΚΥΝΘΟ σε μία από τις δύο ξενοδοχειακές μονάδες (GIANNIS STUDIO, ZANTE DOLPHIN) προσφορά του (site) ILIAOIKONOMIA.GR, η αξία του κάθε λαχνού είναι 1€ (ένα Ευρώ”).

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα