ΗΛΕΙΑ ΑΝΔΡΙΤΣΑΙΝΑΣ-ΚΡΕΣΤΕΝΩΝ ΥΓΕΙΑ

“Πέμπτη 30 Ιουλίου η επίσκεψη Μαιών τον Ιούλιο”- “Κάθε μέρα ανοικτό το πρωί το ΜΙκροβιολογικό εργαστήριο”

  • 3
    Shares

Το δίκτυο Πρωτοβάθμιων Μαιευτικών Υπηρεσιών Ηλείας θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στο Νοσοκομείο – ΚΥ Κρεστένων, την Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020 για έλεγχο τεστ ΠΑΠ. Έχουν ενημερωθεί οι κυρίες για την ημέρα και ώρα προσέλευσης από τη γραμματεία. Σας ενημερώνουμε οτι τηρείται σειρά προτεραιότητας ανάλογα με την ημέρα και ώρα επικοινωνίας με τη γραμματεία.

Οι κανόνες προφύλαξης για την αντιμετώπιση της πανδημίας Convid-19 τηρούνται ευλαβικά, ενώ ο αριθμός πολιτών έχει μειωθεί στο μισό πάντα με ραντεβού και απόσταση για να μην υπάρχει συνωστισμός. Μπορείτε άμεσα να ενημερώνετε τα γραφεία μας στα τηλέφωνα επικοινωνίας που είναι 2625022222, 2625023500 και 2625360263 για την πραγματοποίηση του τεστ ΠΑΠ, για την επόμενη επίσκεψη του δικτύου Μαιών που θα πραγματοποιηθεί τον Αύγουστο του 2020.

Επίσης σας ανακοινωνούμε οτι από 1 Αυγούστου κάθε μέρα (εβδομαδιαίως, αργίες και Σαββατοκύριακα) τις πρωινές ώρες λειτουργίας των δημοσίων υπηρεσιών θα λειτουργεί το Μικροβιολογικό εργαστήριο του Νοσοκομείου – ΚΥ Κρεστένων.

Η ενίσχυσή του σε ανθρώπινο δυναμικό και η αναβάθμισή του μας δίνει την ευκαιρία κάλυψης των υγειονομικών αναγκών της περιοχής της Κρέστενας και της Νότιας Ηλείας όλες τις ημέρες του χρόνου. Για οποιαδήποτε απορία ή πρόβλημα απευθυνθείτε στα τηλέφωνα του Νοσοκομείου – ΚΥ Κρεστένων.


  • 3
    Shares