ΗΛΕΙΑ ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ-ΚΥΛΛΗΝΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Πέντε μήνες χωρίς προβλήτα ο Ναυτικός Όμιλος Κυλλήνης…

  • 167
    Shares

Είναι προφανώς ο μοναδικός Ναυτικός Όμιλος της χώρας χωρίς… πρόσβαση στη θάλασσα, αφού ο προβλήτας που χρησιμοποιεί έγινε… στεριά, από τα μπουρίνια του περασμένου Ιανουαρίου…Ο λόγος φυσικά για τον Ναυτικό Όμιλο Κυλλήνης που πέντε μήνες τώρα παραμένει με τον προβλήτα του… «φρακαρισμένο» από τα φερτά υλικά.

Το νερό, στο σημείο του προβλήτα του Ναυτικού Ομίλου Κυλλήνης, είχε βάθος 4 μέτρα. Από τον Ιανουάριο ωστόσο, όλο εκείνο το σημείο μετατράπηκε σε στεριά αφού οι «ανάποδοι» άνεμοι έφεραν άμμο και πολλά άλλα «φερτά» υλικά μέσα στη λεκάνη του λιμανιού της Κυλλήνης, σε σημείο που ακόμα και τα πλοία της γραμμής αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα.

Στην περίπτωση ωστόσο του Ναυτικού Ομίλου το πρόβλημα χειροτερεύει αφού η «στεριά» του… μεγαλώνει μέρα με την μέρα!

Ο άλλοτε «ολοζώντανος» από παιδιά, γονείς, σκαφάκια όλων των ειδών, γέλια και χαρούμενες φωνές χώρος του Ναυτικού Ομίλου Κυλλήνης, στην «καρδιά» του φετινού καλοκαιριού, παρουσιάζει την εικόνα της πλήρους εγκατάλειψης…

Ας ελπίσουμε ότι σύντομα, ο προβλήτας θα επανέλθει στην αρχική του κατάσταση και πως θα βρεθεί ένας τρόπος να προστατευτεί από τα επόμενα μπουρίνια και το «μαστίγωμα» των ανέμων!


  • 167
    Shares