Τρίτη, 10 Μαΐου, 2022
21.6 C
Pýrgos

Πέντε υποψήφιοι από τον Δήμο Ήλιδας για τη Νομαρχιακή και οχτώ για την Τοπική Οργάνωση

spot_img

Στις κάλπες αύριο τα μέλη του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ για να εκλέξουν τη Νομαρχιακή Ηλείας και τις Τοπικές των δήμων.

Πέντε υποψήφιοι από τον Δήμο Ήλιδας για τη Νομαρχιακή και οχτώ για την Τοπική Οργάνωση.

Με κεντρικό σύνθημα “Αυτοοργάνωση – Ενότητα -Ανανέωση – Πολιτική Αυτονομία”, τα μέλη του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ (διότι αυτό είναι το όνομα που θα κερδίσει την αυριανή μάχη) προσέρχονται αύριο στις εσωκομματικές κάλπες και στην Ηλεία, προκειμένου να εκλέξουν: τη νέα Νομαρχιακή Επιτροπή, τις επτά Τοπικές Οργανώσεις στην Ηλεία, τους συνέδρους εν όψει του 3ου Συνεδρίου που θα διεξαχθεί στην Αθήνα στις 20,21 και 22 Μαΐου και -τέλος- το νέο όνομα και έμβλημα του κόμματος.

Στο Νομό Ηλείας τα εκλογικά κέντρα είναι τα ίδια με αυτά για την εκλογή προέδρου και συγκεκριμένα:

1)Δήμος Πύργου (Δημαρχείο Πλατεία Σάκη Καράγιωργα)

2)Δήμος Πύργου (Καράτουλα  πρώην Δημαρχείο)

3)Δήμος Ήλιδας (Δημαρχείο)

4)Δήμος Ήλιδας (Σιμόπουλο, πρώην Δημαρχείο)

5)Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης (ΚΑΠΗ Λεχαινών)

6)Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης (Βάρδα πρώην δημαρχείο)

7)Δήμος Ανδρίτσαινας-Κρεστένω(ΚΑΠΗ Κρέσταινας)

8)Δήμος Αρχαίας Ολυμπίας (Δημαρχείο)

9)Δήμος Ζαχάρως (Πνευματικό Κέντρο)

10)Δήμος Πηνειού (ΚΑΠΗ Γαστούνης)

Το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ καλεί τα μέλη του από την Ηλεία προκειμένου να συμμετέχουν μαζικά σε αυτό το νέο ξεκίνημα, ώστε να πάρουν ενεργά μέρος στην εκλογική διαδικασία και να αναδείξουν την Παράταξη σε πρωταγωνιστή των εξελίξεων και σε παράγοντα ανάταξης της χώρας.

Από τον Δήμο Ήλιδας υποψήφιοι στην Νομαρχιακή είναι πέντε από τα 26 άτομα και συγκεκριμένα: ο πρώην αντιδήμαρχος Γιώργος Ζάρρας, η Δημοτική Σύμβουλος Φάνη (Θεώνη) Μαρτζάκλη, ο δημοσιογράφος Κώστας Κριετσιώτης, η ιδιοκτήτρια επιχείρησης εστίασης Σταυρούλα Λαμπροπούλου και ο Σωτήρης Κυπρούλης.

Συνολικά, η λίστα των 26 υποψηφίων γα την Νομαρχιακή Επιτροπή είναι η εξής: Αλεξόπουλος Γεράσιμος, Αλτούνη Χαρά, Βάλαρης Δημήτρης, Γιαννακόπουλος Πέτρος, Γιοβάνης Βασίλης, Δανιηλίδης Σταύρος, Δημητροπούλου Χριστίνα, Ζάρρας Γιώργος, Ζαφειροπούλου Δήμητρα, Κανελλόπουλος Ιωάννης, Κοτσαύτη Σοφία, Κριετσιώτης Κωνσταντίνος, Κυπρούλης Σωτήριος, Λαμπροπούλου Σταυρούλα, Μαρινόπουλος Δημήτρης, Μαρτζάκλη Ευθαλία, Μαρτζάκλη Θεώνη, Μπακογιάννης Γιώργος, Ντούγκας Βασίλειος – Νικόλαος, Σκουλαρίκης Γιώργος – Λεωνίδας, Σολωμός Παναγιώτης, Συναδινός Θεόδωρος, Φάμελος Βασίλης.

Από αυτούς οι 13 θα εκλεγούν στο νέο Νομαρχιακό Όργανο, ενώ οι σταυροί προτίμησης που μπορεί να βάλουν τα μέλη κατά την ψηφοφορία είναι τρεις.

Για το τοπικό ψηφοδέλτιο του Δήμου Ήλιδας οι υποψήφιοι είναι: Σαμψούνης Σπύρος, Θεοδωροπούλου Ειρήνη, Καββαδία Έφη, Παναγούλης Γιάννης, Ζαχαροπούλου Αγγελική, Λιακόπουλος Γιάννης, Μάσσαλας Κωναταντίνος και Σωτηροπούλου Χριστίνα.

Από αυτούς τους οχτώ θα εκλεγούν οι επτά στο νέο τοπικό όργανο του Δήμου Ήλιδας, ενώ οι σταυροί προτίμησης είναι δύο.

Τέλος, ο Δήμος Ήλιδας εκλέγει συνολικά 24 Συνέδρους, από τους 91 που θα εκλεγούν συνολικά στην Ηλεία.

Ακολουθήστε το Ilia.News στο  και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ηλεία...τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ilia.News
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα