ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πέρασε και από το Επιτάλιο η Νίκη


Σε ένα παιχνίδι στο οποίο ο δυνατός αέρας εμπόδισε τις προσπάθειες των 22 ποδοσφαιριστών, η Νίκη Τραγανού τα κατάφερε και με γκολ που σημείωσε στο 62΄με πέναλτι ο Νίκος Κολοτούρος, πέρασε νικηφόρα από το Επιτάλιο. Ένα πέναλτι το οποίο οι γηπεδούχοι αμφισβήτησαν έντονα.

 

Το ματς ήταν μέτριο ποιοτικά, με ελάχιστες καλές στιγμές και μια Νίκη, η οποία εμφανίστηκε κυνική. Από την άλλη πλευρά ο Αλφειός,  όπως προαναφέραμε αμφισβήτησε το πέναλτι, θεωρώντας ότι  Δούλος ξεγέλασε τον διαιτητή. Μετά την επίτευξη του τέρματος, είχαμε αποβολή του Μπίζου από τον Αλφειό και του Νίκου Κολοτούρου από τη Νίκη, επειδή ήρθαν σε αντιπαράθεση.

Αλφειός: Μπίζος, Πρίφτης Αντ. (16΄λ.τρ. Καλαντζής), Σεμπέκος, Μανέτας, Μερτζάνης (80΄Χαραλαμπόπουλος), Τεκερλέκης, Νικολόπουλος (80΄Πρίφτης Αλ.), Κακαλής, Στροφύλλας, Πεσκελίδης, Μουλάς (66΄Σακελλαρίου Αναστ.)

Νίκη: Αντωνόπουλος, Κολοτούρος Κ., Κασσιανός, Μπαρδούσης, Γαργαρώνης, Μπράβος, Παρασκευόπουλος, Δούλος (68΄Γεωργιόπουλος), Κολοτούρος Δ., Κολοτούρος Ε., Κολοτούρος Ν.