Πέφτουν τα ασφαλτικά στον Καρδαμά!

spot_img

Προτεινόμενα

Προσποιούμενος τον λογιστή του πήρε 6.000€

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος άγνωστου δράστη για απάτη Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ανδραβίδας Κυλλήνης σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη σε βάρος άγνωστου δράστη. Ειδικότερα, άγνωστος δράστης, επικοινώνησε...

Αντίστροφη μέτρηση για την ταλαιπωρία των κατοίκων του Καρδαμά καθώς, ξεκίνησε η ασφαλτόστρωση του κεντρικού δρόμου της αγοράς, που τους προηγούμενους μήνες χρειάστηκε να σκαφτεί, για να περάσουν οι αγωγοί της αποχέτευσης.

Ήδη στον κεντρικό δρόμο της αγοράς ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση της επούλωσης των τομών με την τσιμεντόστρωσή τους, ενώ από σήμερα ξεκίνησε και η ασφαλτόστρωση, με εργολάβο τον κ. Σπύρο Ντούκα.

Η αποκατάσταση των τομών στον κεντρικό δρόμο της αγοράς του Καρδαμά θα γίνει με δύο «χέρια» ασφαλτόστρωσης, ενώ στη συνέχεια ο δρόμος θα δοθεί και πάλι στην κυκλοφορία των οχημάτων.

«Παρών» όλες αυτές τις μέρες στις εργασίες και ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Καρδαμά κ. Δημήτρης Αρβανιτάκης, ο οποίος μιλώντας στο «Ilia news» ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Θέλω να ζητήσω λίγη ακόμα υπομονή από τους συγχωριανούς μου, καθώς βρισκόμαστε πλέον στο στάδιο της ολοκλήρωσης του κεντρικού δρόμου. Ήταν ένα τεράστιο έργο, ένα έργο που θα μείνει στο χωριό για πάρα πολλά χρόνια βελτιώνοντας την ποιότητα ζωής μας και ένα τόσο μεγάλο έργο, δεν θα μπορούσε να γίνει χωρίς λίγη ταλαιπωρία. Είμαστε χαρούμενοι και υπερήφανοι που έγινε αυτό το έργο στο χωριό μας».

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα