ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πήρε Κουλούρη ο Ηλειακός Βαρθολομιού-Τζίκας: «Μας αρέσουν τα δύσκολα»

  • 20
    Shares

Τον Αντώνη Κουλούρη απέκτησε ο Ηλειακός Βαρθολομιού, ο οποίος κινήθηκε αστραπιαία και έκανε δικό του τον πρώην κεντρικό αμυντικό του ΑΠΟ Κουρτεσίου, ο οποίος αποκτήθηκε πριν ένα μήνα από τον Αίαντα Γαστούνης, ωστόσο δεν έμελλε να κρατήσει για περισσότερο η συνεργασία τους.

Με την προσθήκη και του Κουλούρη, ο Ηλειακός ενισχύεται στον άξονα του γηπέδου, με τους Βαρθολομαίους να έχουν ήδη εδώ και καιρό αποκτήσει και τον Ανδρέα Μπελεκούκια για το κέντρο της άμυνας.

Ο Ηλειακός Βαρθολομιού, προετοιμάζεται για το παιχνίδι της πρεμιέρας απέναντι στον Αλφειό, στο Επιτάλιο. Πρόβα τζενεράλε θα είναι το παιχνίδι της Κυριακής στη Γαστούνη, απέναντι στον γειτονικό Αίαντα.

Τζίκας: «Μας αρέσουν τα δύσκολα»

Ο Πρόεδρος του Ηλειακού, Γιάννης Τζίκας, ο οποίος παρέστη στην κλήρωση του Πρωταθλήματος πλάι στους συνεργάτες του στη διοίκηση, τον Αντιπρόεδρο Βαγγέλη Γεωργιόπουλο και τον Γενικό Αρχηγό Πέτρο Ανδριόπουλο, άφησε ανοιχτό «παράθυρο» να ενισχυθεί κι άλλο η ομάδα: «Αν βρεθεί κάτι καλό, δεν θα πούμε όχι. Έχουμε ακόμα ενάμιση μήνα μεταγραφική περίοδο».

Όσο για το ξεκίνημα του Πρωταθλήματος, με Αλφειό εκτός και Αστέρα, Νίκη εντός, ένα ξεκίνημα που χαρακτηρίζεται δύσκολο, ο Γιάννης Τζίκας απάντησε: «Μας αρέσουν τα δύσκολα σε εμάς. Με πέντε βαθμούς στα τρία παιχνίδια θα είμαστε ευχαριστημένοι».


  • 20
    Shares