Πήρε το ψαλίδι ,αυτοτραυματίστηκε στην κοιλιά και μετά «Μέσα»

spot_img

Προτεινόμενα

Έκπληκτη Χθες το μεσημέρι εργαζόμενοι και πολίτες, στο πολύκεντρο του δήμου Πύργου είδαν 41χρονο  να αυτοτραυματίζεται στην κοιλιά με ψαλίδι που πήρε από το γραφείο εργαζομένων μπροστά στα έκπληκτα μάτια των υπαλλήλων και των πολιτών που εκείνη την ώρα βρίσκονταν στο χώρο για διεκπεραιώσης προσωπικών ζητημάτων τους.

Ο 41χρονος την Καθαρά Δευτέρα εντοπίστηκε μέσα σε κάδο ανακύκλωσης τον οποίο έχει μετατρέψει σε κατάλυμα.

Οι υπηρεσίες κοινωνικής πρόνοιας του δήμου Πύργου από την πρώτη στιγμή έκανε μεγάλες προσπάθειες για τη φροντίδα του και μάλιστα χθες είχαν φτάσει ένα βήμα πριν την εξασφάλιση λυόμενου  για την στέγαση του, παράλληλα γίνονται προσπάθειες να αποκτήσει και κάποιες παροχές σύμφωνα με το νόμο για τους οικονομικά αδύνατους.

Τις τελευταίες μέρες κάθε πρωί πήγαινε στο πολύκεντρο ρωτώντας τι γίνεται και πότε θα του δοθεί το λυόμενο με τους υπαλλήλους και την κυρία Αγγελακοπούλου να του εξηγούν πως είναι θέμα λίγων ημερών να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες .

Τελικά χθες αγανακτισμένος το μεσημέρι και ενώ βρισκόταν και πάλι στο χώρο άρπαξε ένα ψαλίδι και άρχισε να τραυματίζεται στην κοιλιά, κάποιοι εργαζόμενοι προσπάθησαν  να τον ηρεμήσουν και να τον αποτρέψουν ενώ κάποιοι άλλοι έντρομοι φοβούμενοι βγήκαν έξω από το χώρο εργασίας τους μαζί και οι πολίτες που εκείνη την ώρα ήταν στο πολύκεντρο.

Άμεσα έφτασαν οι αστυνομικοί και κατάφερα να το ακινητοποιήσουν του πήραν από το χέρι το ψαλίδι ενώ στην τσέπη του βρήκαν ακόμα μαχαίρι που είχε στην κατοχή του και τον συνέλαβαν.

Ο τραυματισμός δεν ήταν σοβαρός για αυτό δεν χρειάστηκε η μεταφορά του στο νοσοκομείο. Οδηγήθηκε κατευθείαν στη αστυνομική διεύθυνση Ηλείας και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη οπλοφορία και κλοπές που έχει διαπράξει στο παρελθόν και σήμερα θα οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα πρωτοδικών Ηλείας.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα