ΗΛΕΙΑ ΗΛΙΔΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΥΓΕΙΑ

Πίτα με… «στόχους» για το Κέντρο Υγείας Σιμόπουλου!

  • 189
    Shares

Μέσα σε ευχάριστο και ελπιδοφόρο για τη νέα χρονιά κλίμα, έκοψε σήμερα το μεσημέρι την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του το Κέντρο Υγείας Σιμόπουλου. Τυχερός του φλουριού ήταν… ο διευθυντής του Κέντρου Υγείας κ. Βαγγέλης Δημητρόπουλος, ο οποίος στον χαιρετισμό του έθεσε τους στόχους και προτεραιότητες του Κέντρου για τη νέα χρονιά.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν όλο το προσωπικό του Κέντρου Υγείας Σιμόπουλου, ο αντιδήμαρχος Ήλιδας Βασίλης Παπαδόπουλος, ο δημοτικός σύμβουλος και εκπρόσωπος της ΝΟΔΕ Κώστας Αναγνωστόπουλος, οι πρόεδροι δημοτικών διαμερισμάτων της Δημοτικής Ενότητας Πηνείας, τα Περιφερειακά Ιατρεία Σιμόπουλου, Εφύρας, Πανόπουλου, Αγραπιδοχωρίου, Λουκά, ο πρόεδρος και ο ταμίας του Σωματείου Εργαζομένων στο Γ.Ν. Αμαλιάδας, ο Διευθυντής Ιατρικής Υπηρεσίας του Γ.Ν. Αμαλιάδας κ. Κυριάκος Γαρίος, ο πρόεδρος των Νοσοκομειακών Ιατρών Αμαλιάδας κ. Νίκος Σδούγας κ.α.

Αντιπροσώπους στην εκδήλωση έστειλαν οι βουλευτές κ.κ. Διονυσία Θεοδώρα Αυγερινοπούλου και Διονύσιος Καλαματιανός, ενώ ο βουλευτής κ. Κώστας Τζαβάρας απέστειλε τηλεγράφημα. Οι βουλευτές κ.κ. Ανδρέας Νικολακόπουλος και Μιχάλης Κατρίνης βρισκόταν σε εργασίες επιτροπών της βουλής.

Στον χαιρετισμό του ο Διευθυντής του Κέντρου Υγείας Σιμόπουλου κ. Βαγγέλης Δημητρόπουλος επεσήμανε μεταξύ άλλων ότι το Κέντρο Υγείας «Είναι και θα είναι ζωντανό Κέντρο παροχής και προαγωγής υγείας» ενώ τόνισε ότι από τελεί μια ζωντανή μονάδα υγείας στην ορεινή Ηλείας με 50.000 εξεταζόμενους, καταγεγραμμένους μέσα στο 2019.

Ο κ. Δημητρόπουλος τόνισε ότι το Κέντρο Υγείας Σιμόπουλου πρέπει να «αγκαλιάσει» όλο τον κόσμο της περιοχής, όχι μόνο όσους μπορούν να το επισκέπτονται αλλά και όσους είναι κατάκοιτοι στα σπίτια τους, ζητώντας τη συνδρομή κάθε Κοινοτάρχη, του δήμου και κάθε Μονάδας Κοινωνικής Υπηρεσίας.

«Πρέπει να γνωρίσουμε το κάθε πρόβλημα του καθένα. Εμείς, στην εποχή του ρωτάω και ενδιαφέρομαι, που όλοι το βλέπουν κάπως παράξενα, εμμένουμε και θέλουμε να βοηθήσουμε τον καθένα» είπε ο κ. Δημητρόπουλος χαρακτηριστικά.


  • 189
    Shares