ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παίκτης του Αίαντα ο Ανδρέας Αντωνόπουλος

  • 121
    Shares

Παίκτης του Αίαντα Γαστούνης είναι ο Ανδρέας Αντωνόπουλος. Ο 37χρονος πορτέρο, ο οποίος είχε άλλη μια πρόταση από τη Γ΄ Εθνική, αλλά και δυο προτάσεις από ομάδες της Α1 κατηγορίας, αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του με τον Αίαντα. Στην απόφασή του αυτή, συνέτεινε το γεγονός ότι στην τεχνική ηγεσία του Αίαντα βρίσκεται ο Θοδωρής Ανδριόπουλος. Ο Αντωνόπουλος, συζήτησε με τη Νίκη Τραγανού και εξήγησε την πρόθεσή του να αποχωρήσει. Σήμερα το απόγευμα, αναμένεται να μεταβεί στη Γαστούνη, οπότε και θα κλείσει και τυπικά το θέμα, με τον Αντωνόπουλο να φοράει ξανά τη φανέλα του «Άγιαξ».

 

Του Σοφοκλή Φραγκογιαννόπουλου

Μιλώντας στο ilia.news, ο Ανδρέας Αντωνόπουλος, εξήγησε ότι η παρουσία του Θοδωρή Ανδριόπουλου ήταν ο λόγος για τον οποίο αποφάσισε να επιστρέψει στον Αίαντα. Είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν και πάλι στον Αίαντα, σε εθνική κατηγορία, με μεγάλη επιτυχία: «Πιστεύω ότι έκανα την καλύτερη επιλογή. Η παρουσία του Θοδωρή Ανδριόπουλου ήταν και ο λόγος για τον οποίο θα συνεχίσω την καριέρα μου στον Αίαντα. Είχα προτάσεις και από ομάδες της Α1 κατηγορίας, ωστόσο δεν θα μπορούσα να φύγω από τη Νίκη Τραγανού για να πάω σε μια ανταγωνιστική ομάδα της ίδιας κατηγορίας. Οι άνθρωποι της Νίκης είναι εξαιρετικοί και η συνεργασία μου με την ομάδα αυτά τα τρία χρόνια ήταν άψογη. Σπάνια βρίσκεις σωματείο όπως αυτό της Νίκης Τραγανού».

 

Ποιος είναι ο Ανδρέας Αντωνόπουλος

Ο Ανδρέας Αντωνόπουλος, ο οποίος από ώρα σε ώρα ανακοινώνεται από τον Αίαντα, ξεκίνησε την καριέρα του στον Πέλοπα Πύργου. Ένα εκπληκτικό παιχνίδι απέναντι στον Αστέρα, τη σεζόν 1999-00, στο γήπεδο Κολιρίου, για το Πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας, έκανε τον Αστέρα και τον τότε Πρόεδρο Γιώργο Κοντάρη, μετά από εισήγηση του Νόνι Λίμα, να πληρώσει τα δικαιώματά του και να αποκτήσει τον νεαρό τότε Ανδρέα Αντωνόπουλος. Από τότε, έμελλε να αλλάξει ολόκληρη η ζωή του Πυργιώτη Ανδρέα Αντωνόπουλου. Μόνιμη εγκατάσταση στην Αμαλιάδα και συνδυασμός επαγγελματικών δραστηριοτήτων με το ποδόσφαιρο. Παίκτης του Αστέρα για πολλά χρόνια, αν και στη σκιά των Θανάση Μανωλόπουλου και Γιώργου Τσαούση. Σταδιακά με την αποχώρηση του Μανωλόπουλου, ο Αντωνόπουλος κέρδισε μια θέση στην αρχική ενδεκάδα του Αστέρα. Τα χρόνια πέρασαν, για να μείνει ελεύθερος και να συνεχίσει σε ομάδες της Ηλείας, όπως ο Αίας, ο Ατρόμητος Βαρβάσαινας, η Δάφνη, ο Παμβουπρασιακός. Τα τελευταία τρία χρόνια, αγωνίζεται στη Νίκη Τραγανού.

 

Ευχαριστήριο στη Νίκη Τραγανού 

Ο Ανδρέας Αντωνόπουλος, πριν από λίγο, με γραπτή ανακοίνωσή του, ευχαρίστησε τη Νίκη Τραγανού:

«Μετά από τρία υπέροχα χρόνια αισθάνομαι την ανάγκη την υποχρέωση να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σ’ αυτήν την μεγάλη ομάδα την μεγάλη οικογένεια της Νίκης Τραγανού. Πέρασα τρία υπέροχα χρόνια με πολλές νίκες και ελάχιστες ήττες Φεύγοντας από αυτή την ομάδα. Είμαι γεμάτος και καλύτερος σαν άνθρωπος είμαι περήφανος που συνεργάστηκα μαζί σας…

Σας ευχαριστώ όλους μέσα απ’ την καρδιά μου την διοίκηση τους συμπαίκτες μου Τους προπονητές που συνεργάστηκα και τον κόσμο της ομάδας.Θα ήθελα να πω ένα μεγαλύτερο ευχαριστω στον Παναγιώτη Γκογκάκη, γιατί εκτός από όλα αυτά που προσφερε τρία χρόνια σε αυτή την ομάδα σε μένα προσωπικά έδωσα μία μεγάλη ευκαιρία πριν ενάμιση χρόνο να ασχοληθώ με τους τερματοφυλακες της ακαδημίας και της γυναικείας ομάδας και να κάνω ένα νέο ξεκίνημα σε αυτο το κομμάτι. Σας ευχαριστώ όλους μέσα απ’ την καρδιά μου θα είμαι πιστός φίλος αυτής της τεράστιας ομάδας… Ο κύκλος μου σ’ αυτή την ομάδα δεν έκλεισε είμαι σίγουρος πως θα συναντηθούμε πάλι.

Εύχομαι μέσα απ’την καρδιά μου τα καλύτερα…».

Νεότερο ρεπορτάζ εδώ:

Αίας: Υπέγραψε και ανακοινώθηκε ο Αντωνόπουλος


  • 121
    Shares