ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παίρνει Δημήτρη Κουζή ο Αίας

  • 103
    Shares

Έναν από τους πλέον ανερχόμενους teenagers του ηλειακού ποδοσφαίρου αποκτά ο Αίας Γαστούνης. Ο λόγος για τον 18χρονο δεξιό οπισθοφύλακα του Ξενοφώντα Δημήτρη Κουζή.

Ο Κουζής, ο MVP του προπέρσινου παιδικού πρωταθλήματος με τον Πρωταθλητή Πανηλειακό του Κώστα Μπακάλη, ο οποίος επιβλήθηκε με 4-1 στον τελικό του Αστέρα, σαρώνοντας στο πέρασμά του όποιον αντίπαλο συνάντησε, πήρε πέρσι το “βάπτισμα του πυρός” στη Γ’ Εθνική με τη μεγάλη ομάδα του Πανηλειακού.

Ο Κουζής, ο οποίος μπορεί με την ίδια ευχέρεια να αγωνιστεί και ως αμυντικός μέσος και διακρίνεται για την ωριμότητα στο παιχνίδι του, αποτελεί εισήγηση του Λάμπη Κάρδαρη. Είναι ένας παίκτης τον οποίο παρακολουθεί και εκτιμά ο Θοδωρής Ανδριόπουλος, ο οποίος στο πρόσωπό του διαβλέπει ακόμα μια καλή λύση στους U20 της ομάδας, καθώς υποχρεούται να χρησιμοποιεί δυο εξ’αυτών στο αρχικό σχήμα.

Η περίπτωση του Δημήτρη Κουζή, όπως και όλων των υπόλοιπων παικτών οι οποίοι ανήκουν στο δυναμικό τοπικών ομάδων, θα ξεκαθαρίσει αφότου παρθούν οι οριστικές αποφάσεις από την ΕΠΟ για το μέλλον των συγκεκριμένων διοργανώσεων.

Ο Κουζής εντάσσετται άμεσα στη “λίστα” των covid test του Αίαντα, που σημαίνει ότι αρχίζει προπονήσεις υπό τις οδηγίες του Ανδριόπουλου, εν αναμονή των επίσημων εξελίξεων.


  • 103
    Shares