ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΑΚ Ηλείας: Συγχαρητήρια σε ΕΠΣ Αχαΐας και Δήμαρχο Πύργου

  • 15
    Shares

Συγχαρητήρια ανακοίνωση προς την ΕΠΣ Αχαΐας εξέδωσε το Δ.Σ. του ΠΑΚ Ηλείας, με αφορμή τη δωρεά της ΕΠΣΑ τριών χιλιάδων χειρουργικών μασκών στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου.

Η ανακοίνωση την οποία υπογράφει ο Πρόεδρος της ΠΑΚΗ Πέτρος Μπηλιώνης, αναφέρει:

Ο Πρόεδρος και τα Μέλη της Π.Α.Κ. Ηλείας συγχαίρει τον Πρόεδρο Κον Άγγελο Δανιήλ  και το Μέλος Κον Κώστα Ντάσιο  της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αχαΐας ( Ε.Π.Σ.Α. ) για την πρωτοβουλία τους να προσφέρουν 3.000 χειρουργικές μάσκες στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου συμβάλλοντας στην προσπάθεια της Χώρας μας αυτές τις δύσκολες ώρες.
Η ενέργεια αυτή είναι ένα φωτεινό παράδειγμα ότι το ποδόσφαιρο και γενικότερα ο Αθλητισμός μπορεί να είναι δεξαμενή κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης.
Ελπίζουμε το παράδειγμα αυτό να ακολουθήσουν και άλλες Ενώσεις συμβάλλοντας στην προσπάθεια των οργάνων του Τόπου τους καταπολεμόντας την “επίθεση”του COVID – 19”. 

Επίσης, η ΠΑΚ Ηλείας, συνεχάρη τον Δήμαρχο Πύργου Τάκη Αντωνακόπουλο:

Η Π.Α.Κ. Ηλείας συγχαίρει τον Δήμαρχο Πύργου Κον Παναγιώτη Αντωνακόπουλο  για την πρωτοβουλία του ως Ιατρός να θέσει τον εαυτό του (άνευ αποδοχών) στην διάθεση του Εθνικού Συστήματος Υγείας (Ε.Σ.Υ.)
Του ευχόμαστε Δύναμη και Κουράγιο στην προσπάθειά του να βοηθήσει στις δύσκολες στιγμές που περνά η Χώρα μας.
Ελπίζουμε η κίνηση του αυτή να βρει ανταπόκριση και από άλλους συναδέλφους του“.

 


  • 15
    Shares