ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΗΛΕΙΑ ΗΛΙΔΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Παλούκι: Άλλα 15.000 ευρώ για… μια «τρύπα στο νερό»!

  • 79
    Shares

Ακόμα ένα «μπάλωμα» στο λιμανάκι του Παλουκίου από τον δήμο Ήλιδας που δαπάνησε 15.000 ευρώ για να κάνει… μια «τρύπα στο νερό»!

Προσωρινή και αυτή τη φορά η λύση που έδωσε ο δήμος Ήλιδας στο χρόνιο πρόβλημα του αλιευτικού καταφυγίου, προχωρώντας και πάλι απλά στον καθαρισμού της «μπούκας» και στην αποκατάσταση του βάθους που λιμανιού που είχε κλείσει από την άμμο που φέρει το κύμα.

Το ζητούμενο βέβαια είναι… για πόσο καιρό θα κρατήσει και αυτή η παρέμβαση με δεδομένο ότι φέτος ο καιρός μας έχει εκπλήξει πολλές φορές και συνεχίζει να μας εκπλήσσει.

Για πόσο καιρό θα παραμείνει και πάλι ανοιχτό το λιμανάκι του Παλουκίου, όταν το Σαββατοκύριακο, σύμφωνα με την πρόβλεψη του καιρού, αναμένονται στην περιοχή μας ακραία καιρικά φαινόμενα;

Για πόσο καιρό ακόμα ο δήμος θα «παίζει» με το μεροκάματο και τις ζωές των επαγγελματιών αλιέων που δραστηριοποιούνται στο λιμάνι του Παλουκίου;

Για ακόμα μια φορά το «όνειρο» μιας ολοκληρωτικής παρέμβασης… παρέμεινε «όνειρο». Τουλάχιστον όμορφο, γιατί έχει ζωγραφισμένους τοίχους!


  • 79
    Shares