Παμβουπρασιακός: Σπουδαίο φιλικό αύριο με την Παναχαϊκή

spot_img

Προτεινόμενα

Το τρίτο φιλικό προετοιμασίας του δίνει ο Παμβουπρασιακός αύριο το απόγευμα στις 6μ.μ.. Υποδέχεται στο «Γρηγόριος Καλάκος» της Βάρδας την Παναχαϊκή. Ένα πολύ δυνατό τεστ απέναντι σε ομάδα δυο κατηγοριών μεγαλύτερη, η οποία προετοιμάζεται για τη συμμετοχή της στη Σούπερ Λιγκ 2.

Ο Παμβουπρασιακός του Ντίνου Σπυρόπουλου, έχει παίξει μέχρι στιγμής με τον Ατρόμητο Πατρών, τον οποίο νίκησε με 2-0 και με την Αχαϊκή, από την οποία ηττήθηκε με 2-1.

Στο αυριανό φιλικό, ο Ντίνος Σπυρόπουλος, ίσως χρησιμοποιήσει για πρώτη φορά τον Γάλλο Βάλτερ Κορέα Βαζ, ο οποίος βρίσκεται από προχθές στη Βάρδα και έχει ξεκινήσει προετοιμασία με τους Ταύρους.

Η Παναχαϊκή του Σβέζνταν Μιλόσεβιτς, μετά την ολοκλήρωση του πρώτου σταδίου της προετοιμασίας της στην Ολλανδία, ξεκινάει σειρά φιλικών αγώνων. Μέχρι στιγμής έχει παίξει με τη Μπέερσχοτ, από την οποία ηττήθηκε 2-0, με τη βελγική Οστάνδη από την οποία ηττήθηκε με 4-1 και με την επίσης βελγική Λόκερεν, με την οποία αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0. Όπως ισόπαλη, 1-1, αναδείχθηκε και με τον Αστέρα Τρίπολης.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα