Ο Παναγιώτης Δημητρίου, ανέφερε: «Το μόνο σίγουρο και δεδομένο αυτή την στιγμή είναι ότι το ποδόσφαιρο εξακολουθεί να είναι σε … καραντίνα μέχρι τις 27 Απριλίου. Μόλις εκπνεύσει η ημερομηνία, θα συνεδριάσει το διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΟ και θα πάρει απόφαση που θα αφορά τόσο την Γ’ Εθνική που είναι αρμοδιότητας της, όσο και για όλες τις τοπικές Ενώσεις της χώρας. Με άλλα λόγια δεν θα πάρει πρωτοβουλία κάθε Ένωση ξεχωριστά, αλλά θα είναι συλλογική απόφαση της ΕΠΟ.

Με δεδομένο βέβαια ότι θα υπάρξει σταδιακή αποκλιμάκωση των μέτρων και τελευταία θα ανοίξουν σχολεία, γήπεδα και εκκλησίες, τα περιθώρια στενεύουν σημαντικά. Κι αυτό γιατί οι ομάδες θα πρέπει να χρειαστούν και ένα διάστημα δύο τουλάχιστον εβδομάδων για να κάνουν μία μίνι προετοιμασία.

Επαναλαμβάνω πάντως ότι προέχει η δημόσια υγεία και δεν πρέπει σε καμία των περιπτώσεων να πάνε χαμένα τα μέτρα που πήραμε και δεν γίναμε Ιταλία, Ισπανία, Αμερική η Τουρκία. Και εμένα προσωπικά μου λείπει το ποδόσφαιρο και η ΕΠΣΑ, αλλά πειθαρχώ στις αποφάσεις των ειδικών.

Οι παράγοντες δεν πρέπει να ακούνε κανέναν άλλο εκτός από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας και την ΕΠΟ. Σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να θέσουμε σε κίνδυνο την σωματική ακεραιότητα, ποδοσφαιριστών, παραγόντων, προπονητών, διαιτητών και όλων όσων ασχολούνται με το ποδόσφαιρο».