28.9 C
Pýrgos
Κυριακή, 19 Σεπτεμβρίου, 2021

Πανηλειακός: Έγινε το πρώτο βήμα…

spot_img

Προτεινόμενα

 

Την ανάληψη εκ μέρους μιας επιτροπής, προκειμένου να διεξάγει διερευνητικές επαφές αποφάσισε η Γενική Συνέλευση του Πανηλειακού, κάνοντας με τον τρόπο αυτό το πρώτο βήμα προκειμένου να αρθεί το αδιέξοδο και να ξεκινήσει η ομάδα τον σχεδιασμό για τη νέα σεζόν.

Η πρόταση έγινε από τον δήμαρχο Πύργου Γαβρίλη Λιατσή, πρόταση με την οποία συμφώνησαν οι παρευρισκόμενοι. Ο Γαβρίλης Λιατσής, εξήρε την προσπάθεια του Πυρσού, χαρακτηρίζοντας νομοτελειακή τη διάλυσή του, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «ακόμα και κηροζίνη να καίει ένα όχημα, κάποτε τα καύσιμα τελειώνουν», υπογραμμίζοντας ότι ο κάθε άνθρωπος που προσφέρει ανιδιοτελώς στον Πανηλειακό, έχει κάθε λόγο να μην μπορεί να συνεχίσει. Ωστόσο εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι τα μέλη της κίνησης αυτής θα βρίσκονται στο γήπεδο, κοντά στην ομάδα και θα αγωνιούν γι’ αυτή.

Ο στόχος θα είναι να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, μέσα από τα χρήματα που θα εξασφαλιστούν, αλλά και τη διοικούσα ομάδα η οποία θα κληθεί να αναλάβει τις τύχες των Ερυθρόλευκων.

Στη Γενική Συνέλευση που ολοκληρώθηκε πριν λίγο στον Πύργο, ακούστηκαν διάφορες απόψεις, όλες προς την κατεύθυνση να βρεθούν οι λύσεις και να υπάρξει κινητοποίηση, ώστε ο Πανηλειακός να δημιουργήσει ένα σύνολο ικανό σε πρώτη φάση να παραμείνει στη Γ΄ Εθνική.

Τις επόμενες μέρες, θα έχουμε πιο συγκεκριμένες εξελίξεις αλλά και ανακοινώσεις από τη διοίκηση της ομάδας, η οποία σε συνεργασία με την επιτροπή αυτή, θα αναλάβουν να τρέξουν τα θέματα της ομάδας.

Τη Γενική Συνέλευση άνοιξε ο πρόεδρος του Πανηλειακού Χρήστος Χίτος, ο οποίος τόνισε ότι θα πρέπει εκείνοι που αναλάβουν να οδηγήσουν την ομάδα, να είναι βέβαιοι ότι αυτά που θα υποσχεθούν θα μπορέσουν να τα υλοποιήσουν μέσα στη διάρκεια της σεζόν.

Ανάμεσα στις απόψεις που ακούστηκαν, ήταν και αυτή του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του Πανηλειακού Δημήτρη Κωσταριά, ο οποίος τόνισε ότι η οποιαδήποτε προσπάθεια γίνει, θα πρέπει να έχει ένα στόχο, μια πυξίδα, ακόμα και αν φαινομενικά δεν θα εντυπωσιάζει. Με δεδομένη την απουσία μεγαλοεπενδυτών, ο Πανηλειακός θα πρέπει να στηριχθεί στις δικές του δυνάμεις, να αναδείξει το ντόπιο στοιχείο και να πορευτεί με ένα ρεαλιστικό πλάνο.

Μάλιστα άσκησε κριτική σε επιλογές του παρελθόντος οι οποίες δεν είχαν κάποιο συγκεκριμένο προσανατολισμό, προτείνοντας ακόμα και την πρόσληψη Ηλείου προπονητή, ο οποίος θα εργαστεί για να αξιοποιήσει το ντόπιο υλικό, σε βάθος χρόνου.

Ανάμεσα στους ομιλητές, ήταν και ο Νίκος Χηνόπουλος, επί σειρά ετών κοντά στον Πανηλειακό μέσα από διάφορες ιδιότητες, ο οποίος θα συμμετάσχει σε αυτή την άτυπη επιτροπή μαζί με άλλους. Μια επιτροπή, η οποία δεν θα υποκαταστήσει τη διοίκηση, ωστόσο θα παίξει καθοριστικό ρόλο τις επόμενες μέρες, στις επαφές και ζυμώσεις οι οποίες θα γίνουν.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα