ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πανηλειακός: Έσβησε 63 κεράκια, με το βλέμμα στο μέλλον

  • 62
    Shares

Με το βλέμμα στο μέλλον, αυτή τη φορά ίσως πιο αισιόδοξος από ποτέ, μετά και την τελευταία οδηγία της ΕΠΟ, η οποία ξεκαθαρίζει το τοπίο αναφορικά με χρέη τα οποία έχουν δημιουργηθεί πριν από το 2016, ο Πανηλειακός τίμησε την Κυριακή 17 Ιανουαρίου, τα 63α γενέθλιά του.

 

Έστω και χωρίς κόσμο, λόγω της καραντίνας, μια μικρή και σεμνή τελετή, ανάμεσα σε μέλη της διοίκησης και του τεχνικού επιτελείου, παρόντων του Αντιπροέδρου της ΕΠΣ Ηλείας Χάρη Μαραθιά και του μέλους της Ε.Ε. Ανδρέα Νικολακόπουλου, οι Ερυθρόλευκοι έκοψαν την τούρτα γενεθλίων της ομάδας.

Στην αυγή του 2021, ο μεγάλος ηλειακός σύλλογος, βρίσκεται σε μια μεταβατική περίοδο. Βρίσκεται πρώτος στον βαθμολογικό πίνακα, ωστόσο ο χρόνος έχει «παγώσει» στην 31η Οκτωβρίου, στο γήπεδο του Γουμέρου, όπου έλαβε χώρα η έκτη και τελευταία έως τώρα αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας.

Ο Πανηλειακός, ο οποίος έχει εκφράσει επισήμως η θέση ότι επιθυμεί να ολοκληρωθεί το Πρωτάθλημα, περιμένει νεότερες εξελίξεις σχετικά με το θέμα, το οποίο είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με τις φιλοδοξίες που έχει διατυπώσει, για επιστροφή στις εθνικές κατηγορίες και ένα νέο ξεκίνημα.


  • 62
    Shares