Πανηλειακός: Ακόμα 6-7 παίκτες ενδεκάδας

spot_img

Προτεινόμενα

Στο δρόμο για τη νέα σεζόν βρίσκεται ο Πανηλειακός, με τον Νίκο Κουρμπανά να είναι ήδη στον Πύργο και να κανονίζει με τη διοίκηση τα πλάνα. Με βάση όλα αυτά και το αρχικό σχέδιο, ο Πανηλειακός θα αποκτήσει ακόμα 6-7 παίκτες, από αυτούς που αποκαλούμε «εντεκάδας». Όλα αυτά, πάντα με βάση τα οικονομικά κριτήρια και με πλήρη προσοχή και επίγνωση των οικονομικών δεδομένων.  Ακόμα δεν έχει ξεκαθαριστεί αν ο Πανηλειακός θα κινηθεί για πρώτο τερματοφύλακα ή όχι. Όπως γράψαμε σε προηγούμενο ρεπορτάζ, έχει στο στόχαστρο τον Λεωνίδα Παναγόπουλο. Νεότερη πληροφορία είναι ότι μπορεί να αποκτηθεί κάποιος άλλος, πιο νεαρός, σε ρόλο αναπληρωματικού του Καπετανάκη. Όλα τελικά θα κριθούν από τα χρήματα που θα υπάρξουν διαθέσιμα, σε συνάρτηση με τις κινήσεις που χρειάζεται να γίνουν για παίκτες.

Ο Πανηλειακός μέχρι τώρα…

Πανηλειακός
—————————-
Προπονητής: Νίκος Κουρμπανάς
Τερματοφύλακες: Γιάννης Καπετανάκης (29), Αναστάσιος Σακελλαρίου (16)
Αμυντικοί: Γιάννης Κολόκας (32), Κώστας Νικολόπουλος (24), Παναγιώτης Νιφορόπουλος (27), Γιάννης Σωτηρόπουλος (29), Στάθης Μπουρνέλης (22), Γιώργος Γιαννακόπουλος (16), Αντώνης Σακελλαρίου (17)
Μέσοι: Διονύσης Πλαστουργός (23),Δημήτρης Χατζηστάμου (21), Γιώργος Στούπης (22), Γιώργος Βουργουντζής (17), Στέλιος Μπατζάκας (16)
Επιθετικοί:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα