ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πανηλειακός: Παραιτήσεις Νικολούλια, Αθανασόπουλου-Ανακοίνωση για Γενική Συνέλευση (νεότερο)


Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον Πανηλειακό, με τον Αντιπρόεδρο του συλλόγου Μιχάλη Νικολούλια, να υποβάλλει την παραίτησή του λίγο μετά την ανακοίνωση για Γενική Συνέλευση του συλλόγου, ενώ το ίδιο να κάνει και το μέλος του Δ.Σ. Βασίλης Αθανασόπουλος. Παραιτήσεις, οι οποίες δείχνουν ότι πλέον,τυπικά αλλά και ουσιαστικά, ο Πανηλειακός πλέον είναι ακέφαλος και θα πρέπει να εκλέξει νέα διοίκηση.

 

Του Σοφοκλή Φραγκογιαννόπουλου 

Πλέον, η Γενική Συνέλευση, έρχεται σε ένα πολύ κρίσιμο χρονικό σημείο για τον σύλλογο, ο οποίος φαίνεται αυτή τη στιγμή να έχει δυο δρόμους να ακολουθήσει. Ο ένας να συνεχίσει να πορεύεται με τον τρόπο που πορεύτηκε τα τελευταία χρόνια. Και ο άλλος, να ακολουθήσει την πρόταση για αλλαγή ΑΦΜ και νέο ξεκίνημα.

Για να πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Νωρίς το απόγευμα, το Δ.Σ. ο Πανηλειακός, ανακοίνωσε τον ορισμό Γενικής Συνέλευσης των μελών:

«Καλούνται όλα τα μέλη του Α.Ο. Πανηλειακός να δώσουν το «παρών» στην Ετήσια Γενική Συνέλευση της ομάδας την Κυριακή 28 Ιουνίου και ώρα 3.00 το μεσημέρι στην αίθουσα της Π.Ε.Δ. Ηλείας στον Πύργο (οδός Μανωλοπούλου και Μαγνησίας, πλησίον Δ.Ο.Υ. Πύργου και καταστήματος “Κομφούζιο”) με θέματα:

1) Διοικητικός και οικονομικός απολογισμός της ποδοσφαιρικής περιόδου 2019-2020 και

2) Εκλογές για ανάδειξη νέου Δ.Σ.».

 

Παραίτηση του Αντιπροέδρου Μιχάλη Νικολούλια 

Λίγο μετά, ο Αντιπρόεδρος Μιχάλης Νικολούλιας, ανακοίνωσε την παραίτησή του από το Δ.Σ., μέσα απο γραπτή του δήλωση:

«Στη ζωή μου στάθηκα πάντα δίπλα στην ομάδα της πόλης μου σαν οπαδός. Παράγοντας δεν έγινα ποτέ μόνο όταν η περσινή αναγκαία κατάσταση μας κάλεσε. Παιδιά από τους οργανωμένους επί τον πλείστον κρατήσαμε όρθιο το σωματείο που μας μεγάλωσε και μας οδήγησε. Θέλω σήμερα (αφού επιτέλους) ανακοινώθηκε και η γενική συνέλευση να δηλώσω την παραίτηση μου από το Δ.Σ. του ΑΟ ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ και από την θέση του αντιπροέδρου που είχα. Πιστεύω στην ιδέα της ομάδας μιας ομάδας όμως που θα είναι ισάξια απέναντι στην ιστορία της και όχι επαίτης διαφόρων καταστάσεων και σε αυτό έχουμε ιστορικό καθήκον όλοι μάς. Εύχομαι ότι καλύτερο στην ιδέα του ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΥ…».

 

Παραιτήθηκε και ο Αθανασόπουλος-Ευχαριστήριο της διοίκησης

Μια ακόμα παραίτηση είχαμε από το Δ.Σ. του Πανηλειακού και είναι αυτή του Βασίλη Αθανασόπουλου, ο οποίος είχε μπει στο Δ.Σ. τον Γενάρη, προκειμένου να αναπληρώσει το κενό του εκλιπόντος Χρήστου Χίτου.

Η παραίτηση του Βασίλη Αθανασόπουλου:

Αναλυτικά η ανακοίνωση του πρώην Μέλους του Δ.Σ. του Α.Ο. Πανηλειακός, Βασίλη Αθανασόπουλου:

«Μιας και ανακοινώθηκε (επιτέλους) η Γενική Συνέλευση της ομάδας, οφείλω να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά που φέτος αφήσαμε την εξέδρα και μπήκαμε μπροστά μαζί με τον αείμνηστο Πρόεδρο Χρήστο Χίτο, τον κύριο Ανδρέα Νικολακόπουλο, τον Κώστα Λούσκο και τον ανιδιοτελή εργάτη Γιώργο Μώρο. Αυτοί δεν είναι άλλοι από τους Πάνο Παναγούτσο, Μιχάλη Νικολούλια και Αντώνη Κανελλόπουλο και φυσικά όλα τα παιδιά του Συνδέσμου RED BOYS. Επειδή ποτέ δεν υπήρξα παράγοντας και ούτε πρόκειται να γίνω άλλωστε, δηλώνω την παραίτησή μου από Μέλος του ΔΣ της ομάδας και εύχομαι γρήγορα η ομάδα μας να ξαναβρεί τον δρόμο της».

 

Ευχαριστήριο του Πανηλειακού

Ο Πανηλειακός, προχώρησε σε ευχαριστήρια ανακοίνωση για τα δυο παραιτηθέντα μέλη του Δ.Σ.:

«Άπαντες στην οικογένεια του Α.Ο. Πανηλειακός αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε θερμά τα πρώην μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και ένθερμους φίλους της αγαπημένης μας ομάδας, Μιχάλη Νικολούλια και Βασίλη Αθανασόπουλο, οι οποίοι υπέβαλαν νωρίτερα και γνωστοποίησαν μέσω προσωπικών ανακοινώσεων την παραίτησή τους».

Συλλυπητήριο προς Νίκο Κουρμπανά 

Ο Πανηλειακός, εξέδωσε συλλυπτήρια ανακοίνωση προς τον πρώην προπονητή του Νίκο Κουρμπανά: “Η Διοίκηση και σύσσωμη η οικογένεια του Α.Ο. Πανηλειακός αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει τα θερμά της συλλυπητήρια στον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή της ομάδας μας, Σάκη Μπαχό, για τον χαμό της αγαπημένης του μητέρας. Ευχόμαστε δύναμη και κουράγιο σε όλη την οικογένεια.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει…