ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πανηλειακός: Αναλαμβάνει ο Μώρος επαφές με επιχειρηματίες


Ο Γιώργος Μώρος αναλαμβάνει σύμφωνα με απόφαση και επίσημη ανακοίνωση του Πανηλειακού, να διεκπεραιώσεις τις συζητήσεις με επιχειρηματίες και πρόσωπα τα οποία ενδιαφέρονται για το μέλλον του Πανηλειακού. Παράλληλα, ο Πανηλειακός, μέσα από την ίδια ανακοίνωσή του, ευχαριστεί τον Πάνο Παναγούτσο για την προσφορά του στην ομάδα. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Διοίκηση του Α.Ο. Πανηλειακός επιθυμεί να ενημερώσει τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας ότι έχουν ήδη δρομολογηθεί οι απαραίτητες ενέργειες, ώστε σε περίπτωση αναδιάρθρωσης των πρωταθλημάτων η ομάδα μας να παραμείνει στη Γ’ Εθνική κατηγορία.

Επιπροσθέτως ενημερώνουμε ότι με την σύμφωνη γνώμη όλων των μελών της Διοίκησης, τις συζητήσεις με επιχειρηματίες και παράγοντες για το μέλλον του Πανηλειακού αναλαμβάνει ο Γιώργος Μώρος και μόνο αυτός, ο πρωτεργάτης ουσιαστικά και της περσινής μεγάλης προσπάθειας για την σωτηρία και την συμμετοχή της ομάδας μας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Οι συζητήσεις βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο και σύντομα αναμένεται να υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις.

«Όλοι μαζί κρατάμε την φλόγα δυνατή!»

Η ευχαριστήρια ανακοίνωση για τον Παναγούτσο 

Η Διοίκηση του Α.Ο. Πανηλειακός αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια έναν «δικό» της άνθρωπο, «γέννημα-θρέμμα» της πόλης του Πύργου και επί χρόνια βασικό μέλος του Συλλόγου Φίλων Πανηλειακού, τον Παναγιώτη Παναγούτσο, για την πολύπλευρη προσφορά του στην ομάδα μας στο δύσκολο φετινό εγχείρημα. Ο Παναγιώτης αποτέλεσε έναν εκ των πρωτεργατών της φετινής προσπάθειας αναλαμβάνοντας χρέη Γενικού Αρχηγού, ενώ παράλληλα βοήθησε σημαντικά σε πολλούς ακόμα τομείς λειτουργίας της ομάδας συμβάλλοντας τα μέγιστα στη σωτηρία του Πανηλειακού.

Άπαντες στην «ερυθρόλευκη» οικογένεια ευχαριστούμε τον Παναγιώτη για όλα όσα προσέφερε στην καθημερινότητα της ομάδας και του ευχόμαστε υγεία και κάθε επιτυχία σε οποιοδήποτε βήμα επιλέξει να ακολουθήσει στο μέλλον. Γνωρίζουμε ότι πάντοτε θα βρίσκεται στο πλευρό της αγαπημένης μας ομάδας“.