ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πανηλειακός: Ανανέωσε ο Στούπης και επίσημα παρελθόν ο Παναγόπουλος


Και επίσημα αποτελεί παρελθόν ο Φώτης Παναγόπουλος από τον Πανηλειακό. Την ίδια ώρα, ανανέωσε τη συνεργασία του με την ομάδα ο Γιώργος Στούπης.

«Ο Α.Ο. Πανηλειακός ανακοινώνει πως λόγω αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων παρελθόν αποτελεί από τον σύλλογο ο ποδοσφαιριστής Φώτης Παναγόπουλος.

Ευχαριστούμε τον Φώτη για όσα πρόσφερε στην ομάδα και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στα μελλοντικά του σχέδια», αναφέρει η ανακοίνωση για τον Παναγόπουλο.

Ταυτόχρονα, είχαμε και την ανακοίνωση για τον Στούπη: «O A.O Πανηλειακός ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον κεντρικό μέσο Γιώργο Στούπη και του ευχόμαστε να είναι υγιής και να έχει μια καλή χρόνια, με επίτευξη των προσωπικών και ομαδικών στόχων με τα ερυθρόλευκα».

Επίσης, είχαμε και την ανανέωση κάποιων νεαρών: «Ο Α.Ο. Πανηλειακός με χαρά ανακοινώνει πως η νέα γενιά του συλλλογου θα παραμείνει και την ερχόμενη σεζόν στην ομάδα.

Συγκεκριμένα,τα ερυθρόλευκα θα συνεχίσουν να φορούν οι Στέλιος Μπατζάκας, Γιώργος Γιαννακόπουλος, Αντώνης και Αναστάσιος Σακελλαρίου και Γιώργος Βουργουντζής. Τους ευχόμαστε καλή χρονιά και πάντα επιτυχίες με τη φανέλα του Πανηλειακού».