ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πανηλειακός: Αναστολή προπονήσεων και λειτουργίας


Σε ρυθμούς θερινής περιόδου μπαίνει ο Πανηλειακός, ο οποίος τις τελευταίες μέρες είχε μειώσει τις προπονήσεις, ωστόσο αυτή τη στιγμή αποφάσισε να αναστείλει πλήρως τις προπονητικές του δραστηριότητες. Το ποδοσφαιρικό τμήμα, αφού του δόθηκαν οι απαραίτητες οδηγίες, ώστε οι παίκτες να προσέχουν τη ζωή τους, τη διατροφή τους και να ασκούνται ατομικά, όσο αυτό είναι εφικτό, ανέστειλε τη λειτουργία του. Εάν και εφόσον, η ΕΠΟ αποφασίσει να άρει την αναστολή και επαναρχίσουν τα Πρωταθλήματα, θα συγκεντρωθεί ξανά η ομάδα και με μια μίνι προετοιμασία, θα πάει να δώσει τα τρία εναπομείναντα παιχνίδια, δυο στον Πύργο και ένα εκτός έδρας (στον Βλαχιώτη).

Ήδη σε συνεργασία με την εταιρεία “Απολυμαντική – Πετρελαϊκή”, έγινε απολύμανση στις προπονητικές εγκαταστάσεις, οι οποίες κλείνουν για όσο καιρό γίνει απαιτητό.

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Πανηλειακού, Πάνος Πααγούτσος, για την απόφαση αυτή ανέφερε: «Το πρώτο που μας ενδιαφέρει είναι η υγεία των ποδοσφαιριστών μας. Το ποδόσφαιρο έπεται. Ελπίζουμε σύντομα να ξεπεράσει η κοινωνία μας τη δοκιμασία αυτή».

Ο Πανηλειακός ΑΟ εξέδωσε και ευχαριστήρια ανακοίνωση:

«Η Διοίκηση και σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα του Α.Ο. Πανηλειακός επιθυμούν να ευχαριστήσουν δημόσια τον επιχειρηματία και φίλο της ομάδας, κ. Χρήστο Ασημακόπουλο, και την επιχείρησή του «Απολυμαντική – Πετρελαϊκή» για την ευγενική προσφορά της πλήρους απολύμανσης και του βιολογικού καθαρισμού του Προπονητικού Κέντρου της ομάδας μας στη Συντριάδα, σε αυτή την δύσκολη κατάσταση που βιώνει το τελευταίο διάστημα η περιοχή μας εξαιτίας της έξαρσης της νόσου του κορονοϊού».