ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πανηλειακός: Απολογήθηκε ο Σέου και ζήτησε συγνώμη-Βαρύτατο πρόστιμο


Απολογήθηκε στη διοίκηση του Πανηλειακού ο Αλβανός μέσος Τζούλιαν Σέου, ο οποίος αναγνώρισε το λάθος του να πετάξει τη φανέλα μόλις αντικαταστάθηκε. Του επιβλήθηκε βαρύτατο χρηματικό πρόστιμο, το οποίο αντιστοιχεί στο 50% των απολαβών του και ζήτησε συγνώμη από τον κόσμο του Πανηλειακού για την ενέργειά του αυτή.

Με ανακοίνωσή του ο Πανηλειακός, αναφέρει:

A.O Πανηλειακός ανακοινώνει πως μετά την απολογία στην οποία κλήθηκε ο ποδοσφαιριστής της ομάδας, Τζούλιαν Σέου, αποφασίστηκε να του επιβληθεί χρηματικό πρόστιμο το οποίο αντιστοιχεί στο 50% των απολαβών του.

Ξεκαθαρίζουμε πως κανείς και τίποτα δεν είναι πάνω από την ομάδα και πως ο Πανηλειακός θα είναι αμείλικτος σε θέματα σεβασμού και πειθαρχίας.

Ο ποδοσφαιριστής από την πλευρά του κατάλαβε το λάθος του και φανερώνοντας ειλικρινή μεταμέλεια δήλωσε τα εξής:

«Ζητώ ένα μεγάλο συγγνώμη στον κόσμο του Πανηλειακού, στην διοίκηση,στον προπονητή μου και τους συμπαίκτες μου για την ανάρμοστη συμπεριφορά μου στον αγώνα με τον Βλαχιώτη. Ήταν μια κακιά στιγμή, στην οποία απλά ήμουν πολύ εκνευρισμένος με την απόδοση μου στο συγκεκριμένο παιχνίδι και βγήκα εκτός ελέγχου, κάτι το οποίο σε καμία περίπτωση δεν θα έπρεπε να είχε γίνει!»