ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πανηλειακός: Αποχώρησε ο Νίκος Δαβουρλής


 

Παρελθόν από τον Πανηλειακό αποτελεί ο Νίκος Δαβουρλής, καθώς δεν υπήρξε συμφωνία για περαιτέρω συνέχιση της συνεργασίας τους. Ο Δαβουρλής, ευχαρίστησε δημόσια τον Πανηλειακό για τη συνεργασία: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο προπονητικό τιμ, διοίκηση,κόσμο,τον γιατρό της ομάδας κύριο Νίκο τερζόπουλος και πάνω απο όλα τους συμπαίκτες μου για τις όμορφες στιγμές που ζήσαμε,εύχομαι στον καθένα ξεχωριστά ότι καλύτερο με υγεία. Και στην Πανηλειακάρα μας τα καλύτερα,με όλους εμάς να στηρίξουμε την καινούργια προσπάθεια έμπρακτα».

Με τη δική του σειρά, ευχαριστήριο εξέδωσε και ο Νίκος Αντωνόπουλος, ο οποίος δεν αποδέχθηκε την πρόταση για συνεργασία τη νέα αγωνιστική περίοδο: «Θέλω να ευχηθώ στον Πανηλειακό και στο προπονητή Γιώργο Λαγό να έχουν μια καλή πορεία… Παρότι υπάρχει αμοιβαία εκτίμηση και μετά από μια εξαιρετική χρονιά οι συνθήκες όπως διαμορφώθηκαν δεν ήταν γόνιμες για νέα συνεργασία… Ο Πανηλειακός πάντα θα έχει μια ξεχωριστή θέση στη καρδιά μου και επιθυμώ να κάνει βήματα μπροστά...».

Μια «εθελόντρια» του Πανηλειακού

Ένα παράδειγμα προς μίμηση, μια περίπτωση από εκείνες που σπανίζουν, είναι αυτή της Πατρούλας Παναγοπούλου, η οποία ανέλαβε ανιδιοτελώς την προώθηση των εισιτηρίων διαρκείας του Πανηλειακού.

Ο Πανηλειακός, ανακοίνωσε αυτή τη συνεργασία:  «Υπάρχουν άνθρωποι που αγαπούν τον Πανηλειακό με όλη τους την ψυχή.Η Πατρούλα Παναγοπούλου είναι ένας από αυτούς και φέτος αναλαμβάνει ανιδιοτελώς την προώθηση των εισιτήριων διαρκείας της ομάδας μας τα οποία θα κυκλοφορήσουν από την επόμενη βδομάδα σε πολύ χαμηλές τιμές για να μπορούν όλοι να παρακολουθήσουν την ομάδα της πόλης μας!».