ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πανηλειακός: Από το Σάββατο στο Τζάντε-Απών ο Νιφορόπουλος


Την πρώτη του νίκη θέλει ο Πανηλειακός στο Πρωτάθλημα. Μετά τα πρώτα δυο ματς, στα οποία έφερε ισάριθμες ισοπαλίες, οι Ερυθρόλευκοι του Γιώργου Κούτση θέλουν βαθμούς νίκης και θα τους ψάξουν την Κυριακή στη Ζάκυνθο, για την οποία η αποστολή της ομάδας του Πύργου θα αναχωρήσει από την προηγούμενη μέρα, το Σάββατο.  Μοναδική απουσία για τον Πανηλειακό θα είναι ο τιμωρημένος Παναγιώτης Νιφορόπουλος, ο οποίος αποβλήθηκε στο προηγούμενο παιχνίδι με την Καλαμάτα.

Τη θέση του Νιφορόπουλου στο δεξί άκρο της άμυνας, θα πάρει πιθανότατα ο Λεβέντης, με τον Νικολόπουλο να παραμένει στο αριστερό άκρο της άμυνας, όπως εξάλλου ξεκίνησε και στο ντέρμπι απέναντι στην Καλαμάτα.

 

Μοναδικός στόχος η νίκη

Φυσικά στις τάξεις του Πανηλειακού, δεν υπάρχει άλλο ζητούμενο την Κυριακή πέρα από τη νίκη. Με κάθε άλλο αποτέλεσμα, η ομάδα θα χάσει σημαντικό έδαφος, καθώς ακόμα και η ισοπαλία λογίζεται σαν μισή ήττα. Ο Γιώργος Κούτσης εμφανίστηκε ήρεμος μετά το παιχνίδι με την Καλαμάτα και τόνισε την εμπιστοσύνη του στους ποδοσφαιριστές του. Μέχρι στιγμής εξάλλου ο Πανηλειακός έχει παίξει καλά, έχει προσπαθήσει και ίσως λίγο και ο παράγοντας τύχη του έχει γυρίσει την πλάτη.

 

Πλαστουργός: «Ανυπομονώ να επιστρέψω»

Στο μεταξύ, πέρασε ένας μήνας από τότε που ο Διονύσης Πλαστουργός υπέστη σοβαρό τραυματισμό, κάταγμα κνήμης και περόνης στο φιλικό με την Αχαϊκή. Με προσωπική του ανάρτηση στη σελίδα του στο facebook ανέφερε: «Θέλω αυτή η ημερομηνία και αυτή η εικόνα να διαγραφεί από την μνήμη μου!!! Ανυπομονώ να μπω στο στάδιο ενδυνάμωσης και να ξαναγίνω ενεργό μέλος της ομάδας μου.
Να θυμάστε κάτι… Τα λιοντάρια στην ζούγκλα πότε γίνονται επικίνδυνα? Όταν είναι πεινασμένα!!».

Το παιχνίδι του Πανηλειακού την Κυριακή στη Ζάκυνθο, θα διευθύνει ο Βασίλης Παναγιωτόπουλος από την Αιτωλοακρανανία, με βοηθούς τους Κώστα Καλαμπόκη και Βασίλη Τριανταφύλλου, επίσης από την Αιτωλοακαρνανία.