Σημαντική μεταγραφική ενίσχυση ολοκλήρωσε ο Πανηλειακός, την τελευταία μέρα των μεταγραφών. Προχώρησε σε κάποιες κινήσεις με παρόν, αλλά και μέλλον, ενισχύοντας κυρίως τη μεσαία του γραμμή, εκεί όπου χρειαζόταν ενίσχυση. Γέμισε πλέον σε όλες τις θέσεις και διαθέτει ένα ρόστερ 26 ποδοσφαιριστών, ικανό να φτάσει πάρα πολύ ψηλά.
Του Σοφοκλή Φραγκογιαννόπουλου
Ο Πανηλειακός, αντικατέστησε τον Παναγιώτη Κουρλό, με τον Ραφαήλ Καρακίτσο, αλλά και έναν πολύ ελπιδοφόρο νεαρό πορτέρο, τον Κώστα Ηλία Πάνου. Επίσης, η ομάδα κινήθηκε δυναμικά και απέκτησε έναν πολύ έμπειρο αμυντικό μέσο, ο οποίος μπορεί να παίξει και στόπερ, τον αριστεροπόδαρο Γιώργο Αντωνιάδη, από τη Σκεντέρμπεου. Οι ιθύνοντες του Πανηλειακού, έκαναν αγώνα δρόμου, με τον Κώστα Ντάβαρη και τον Γιώργο Λαμπρόπουλο, τις τελευταίες μέρες να τρέχουν ώστε να εξασφαλίσουν τα απαραίτητα έγγραφα και να καταθέσουν τα χαρτιά απόψε, τελευταία μέρα της μεταγραφικής περιόδου, έτσι ώστε να εκδοθούν τα δελτία.
Ο Γιώργος Αντωνιάδης
Ο Γιώργος Αντωνιάδης (25/9/1999), ξεκίνησε από τον Εθνικό Φιλιππιάδας, έχει περάσει από τον Παναιγιάλειο, τα Τρίκαλα, την Κοζάνη, ενώ πέρσι ανήκε στην αλβανική Σκεντέρμπεου, μια από τις πιο ισχυρά και οικονομικά εύρωστες ομάδες της γειτονικής χώρας. Πρόκειται για μια κίνηση ουσίας, σε έναν χώρο του γηπέδου όπου η ομάδα είχε ανάγκη.
Ο Ρούμπεν Σίλβα
Ο Πανηλειακός, ανακοίνωσε και την απόκτηση του Πορτογάλου μεσοεπιθετικού Ρούμπεν Σίλβα (9/2/1996). Πρόκειται για έναν δημιουργικό χαφ, ο οποίος έχει αγωνιστεί επαγγελματικά στην Αγγλία με τις φανέλες των Λέιτον Όριεντ και Σάτον, ενώ πέρσι αγωνιζόταν στην Α΄ κατηγορία της Αλβανίας, με τη φανέλα της Καστριότι. Στο παρελθόν έχει περάσει και από τη Γ΄ κατηγορία της Ισπανίας και τη Γιάγκε.
Καλομοίρης, Λούσκος, Πάνου, Μελίκης και Αράπης
Ο Πανηλειακός, απέκτησε με δανεισμό από την Παναχαϊκή, τον ταλαντούχο ακραίο επιθετικό Γιώργο Λούσκο. Επίσης, αποκτήθηκε ακόμα ο Κώστας Ηλίας Πάνου ο οποίος κατάγεται από την Άρτα και αγωνιζόταν στον Φίλιππο Μελίκης. Ο Πάνου έχει γεννηθεί στις 20.7.2000 και αγωνιζόταν στους μικρούς του Παναθηναϊκού. Ακόμα, αποκτήθηκε ο νεαρός Λεωνίδας Καλομοίρης, από τον Πανιώνιο, ο οποίος είχε αγωνιστεί στην κ19 του Παναθηναϊκού. Ο Καλομοίρης έχει γεννηθεί στις 8 Μαΐου του 2000. Τέλος, αποκτήθηκε ο Άλμπερτ Αράπης, πρώην παίκτης του Απόλλωνα, ο οποίος κατάγεται από την Αλβανία, αλλά έχει γίνει Έλληνας και αγωνίζεται ως ακραίος επιθετικός