Πανηλειακός: Οι εξελίξεις στον μεταγραφικό σχεδιασμό-Φιλικό αύριο με Κεραυνό Βρίνας

spot_img

Προτεινόμενα

Δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί άλλη μεταγραφική κίνηση στον Πανηλειακό. Αυτό τουλάχιστον διατείνονται οι ιθύνοντες της ομάδας, οι οποίοι εκφράζουν την εμπιστοσύνη τους στο υτπάρχουν έμψυχο δυναμικό. Θεωρούν ότι η ομάδα έχει μεγάλες δυνατότητες τις οποίες δεν έχει προλάβει ακόμα να ξεδιπλώσει, αφού είναι πάρα πολύ νωρίς.

Στον Πανηλειακό, αποδίδουν την ήττα στο φιλικό στο Επιτάλιο, στο γεγονός ότι η κόπωση απο τις πολύ δυνατές προπονήσεις όλο αυτό το δεκαπενθήμερο που προηγήθηκε, ήταν εμφανής. Μάλιστα η συσσωρευμένη κόπωση, ήταν η αιτία προκειμένου να ματαιωθεί και ένα φιλικό που ήταν προγραμματισμένο να γίνει την περασμένη Δευτέρα στα Φιλιατρά απέναντι στην Εράνη. Οι Ερυθρόλευκοι, αγωνίζοναι αύριο το απόγευμα στη Βρίνα με τον Κεραυνό, στις 5:30μ.μ.. Θα είναι μια νέα ευκαιρία να τσεκάρει ο Ανδρέας Τρυφωνόπουλος το βαθμό προόδου και αφομοίωσης του αγωνιστικού πλάνου από τους ποδοσφαιριστές του.

Η μεταγραφική ενίσχυση

Όπως αναφέραμε και πιο πάνω, ο Κώστας Ντάβαρης, στην παρούσα φάση έχει επιλέξει να κινηθεί συγκρατημένα στο μεταγραφικό παζάρι. Τόσο ο ίδιος, όσο και οι συνεργάτες του, κρίνουν επαρκές το ρόστερ, εμπιστεύονται την ομάδα και περιμένουν σαφή βελτίωση στην πορεία, όταν θα “λυθούν” τα πόδια των ποδοσφαιριστών. Εξάλλου, υπάρχει ακόμα πολύς χρόνος μέχρι να τελειώσει η μεταγραφική περίοδος, ένας μήνας ακόμα, ενώ υπάρχει πάντα ανοιχτό και το ενδεχόμενο ενίσχυσης τον Ιανουάριο, οπότε και θα υπάρχει μια πιο σαφής εικόνα της ομάδας και των ελλείψεων που τυχόν εντοπιστούν.

Σ. Φραγκογιαννόπουλος 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα