ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πανηλειακός: Εκτός ομάδας και ο Γιώργος Λούσκος


Εκτός ομάδας του Πανηλειακού έθεσε εαυτόν ο Γιώργος Λούσκος, ποδοσφαιριστής της ομάδας, άμεσα μετά τη λήξη του παιχνιδιού του Σαββάτου, αλλά και των γεγονότων που ακολούθησαν. Γεγονότα, τα οποία φέρουν αρχικά να υπάρχει κάποιο επεισόδιο ανάμεσα στον ποδοσφαιριστή Γιάννη Λούσκο με φίλαθλο του Πανηλειακού. Στη συνέχεια η ένταση και ο εκνευρισμός μεταφέρθηκε στα αποδυτήρια, οπότε και είχαμε νέα αντιπαράθεση ανάμεσα στον τεχνικό της ομάδας Κώστα Λούσκο και στελέχη της διοίκησης.

Αποτέλεσμα όλων αυτών, ήταν λίγη ώρα μετά, ο Πανηλειακός να ανακοινώσει τη λύση της συνεργασίας του με τον Κώστα Λούσκο, αλλά και την τιμωρία του ποδοσφαιριστή του Γιάννη Λούσκου. Αποκορύφωμα της έντασης και των γεγονότων που εκτυλίχθηκαν, με προσωπική του ανάρτηση λίγο μετά, να έρθει ο ποδοσφαιριστής Γιώργος Λούσκος και να θέσει εαυτόν εκτός ομάδας: «Για προσωπικούς λόγους αποχωρώ από την ομάδα του Πανηλειακού! Ήταν τιμή μου να φορέσω αυτή την ιστορική φανέλα και επίσης ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου για την συνεργασία που είχαμε».

Ο Πανηλειακός, υπό τις οδηγίες του Σάκη Θεδωρακόπουλου πλέον, προετοιμάζεται για το παιχνίδι της Κυριακής στο Διαβολίτσι, απέναντι στην τοπική ομάδα. Ένα παιχνίδι, από τα τέσσερα που απομένουν ώστε να ολοκληρώσει η ομάδα τη σεζόν, μια σεζόν η οποία ξεκίνησε και συνεχίστηκε με πολύ μεγάλα προβλήματα καθ’ όλη τη διάρκειά της, με μια ομάδα φιλάθλων να καταβάλλει προσπάθειες ώστε να την κρατήσει όρθια και να μπορέσει να ολοκληρώσει το Πρωτάθλημα.